Čaute. Po viacerých problémoch s počítačom som sa rozhodol obnoviť systém tak, že sa vymažú všetky údaje a nastavenia sa zmenia na predvolené. No keď kliknem na obnoviť systém, napíše, že sa vyskytla chyba a keď následne kliknem na hľadať riešenie, šupne
win 8 je najväčšia sračka ktorú človek môže do svojho zariadenia dať, mala som, snažila sa s tým vydržať asi rok, potom som to vzdala a dala si do nového pc win 7 a som spoko
inak minuel si tu niekto obhajoval osmičku, tak dúfam že si všíma že tieto fora "problem s win 8" sa tu množia jak patkane, to už nemôže byť náhoda
@klaudiqaaa asi pred tyzdnom som kamosovi instaloval win7 do compu...nestacil som sa divit kolko problemov s tym bolo. ..pred vcerom mi dalsi zakaznik doniesol notas ze mu nejde. a zase ten win7. odmietal sa pustit a hadzal stale BSOD. aj to som spravil a konecne ruky od toho prec..
vdaka bohu som uz dva roky spokojnym pouzivatelom win8 :happy:
@kosmiklove z vlastnej skúsenosti hovorím- mala som win 7 cez 2 roky na starom noťase a myslím že obnovu systemu som ani nikdy nerobila, ztiaľ čo s tým win 8 som mala problémy každú chvíľu, obnov som robila počas roku toľko, že som po 10 raze aj prestala počítať ....... mne keď 7 teraz inštaloval kamarát do nového pc prebehlo to úplne bez problémov a hladko + ešte so žiadnym os tu nebolo toľko diskusií ž má niekto problém ako keď vyšla 8
och, takže sa mám čoho báť no nič, ale aspoň viem o zlých skúsenostiach, že nebudem prekvapená keď niečo mám 8 zatiaľ je to v poho 4 mesiace, ale asi to budem musieť tiež dať preinštalovať na 7 ešte že švagor s tým robí, že mi to spaví...
@klaudiqaaa ja som tiez z xp prechadzal rovno na win7 a mal som ho tiez cca 2 roky bez toho aby som robil obnovu alebo reinstall. a vtedy som bol tiez spokojny. potom vysiel win8 tak som si ho skusil dat do notasu a potom som si ho dal aj do pc..
ono samotny win8 je super OS...daleko lepsi ako win7 ALE...tieto problemy co tu ludia pisu nejsu sposobene tym ze by win8 bol na picu...napicu su tie predinstalovane verzie v notasoch kde je nainstalovanych pokokot picovin od vyrobcu a mimo toho po update na 8.1 vela veci zacne blbnut...vsade kde instalujem win8 ho instalujem z mojho dvd ako cistu instalaciu bez tych sraciek a NIKTO taketo problemy nikdy nemal...
a tych problemov bolo daleko viac aj so starsimi OS...pamatam si ked som prechadzal z win98 na xp ked bol novy...to nefungovalo ABSOLUTNE nic...k viste sa ani nevyjadrujem...a win7 mal tiez svoje problemy kym to poriadne vyladili..
@iginecko nespravnou alebo zanedbanou udrzbou ti nastanu komplikacie na kazdom windowse. to ze by si to potom dala downgradovat na win7 si akurat pohorsis.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
inak minuel si tu niekto obhajoval osmičku, tak dúfam že si všíma že tieto fora "problem s win 8" sa tu množia jak patkane, to už nemôže byť náhoda
vdaka bohu som uz dva roky spokojnym pouzivatelom win8 :happy:
ono samotny win8 je super OS...daleko lepsi ako win7 ALE...tieto problemy co tu ludia pisu nejsu sposobene tym ze by win8 bol na picu...napicu su tie predinstalovane verzie v notasoch kde je nainstalovanych pokokot picovin od vyrobcu a mimo toho po update na 8.1 vela veci zacne blbnut...vsade kde instalujem win8 ho instalujem z mojho dvd ako cistu instalaciu bez tych sraciek a NIKTO taketo problemy nikdy nemal...
a tych problemov bolo daleko viac aj so starsimi OS...pamatam si ked som prechadzal z win98 na xp ked bol novy...to nefungovalo ABSOLUTNE nic...k viste sa ani nevyjadrujem...a win7 mal tiez svoje problemy kym to poriadne vyladili..