Zdravim....Chcem sa spytat ci uz niekto mal takyto problem...mam Windows Vistu uz nejaky rok a par mesiacov,doteraz s nou neboli ziadne problemy,ale po case mi zacal kazdu chvilu padat program Host Process,to by bolo este v pohode,postupne zacal padat sam
je sanca na zachranu daj si XP aj ja mam vistu a mne to stale robila,dal som service pack a aktualizacie a je to v pohodse teraz ale daj si radsej XP ja so je nemozem preinstalovat mne vista zajebala cely HDD a nejde mi tam xp
neviem čím to môže byť, ja mám tiež vistu a tiež ma niekedy sere, keď padajú niektoré programy, ale nie nejaké dôležité, skôr niektoré hry a stiahnuté doplnkové programy, ale ináč nemám problémy
veru veru ja mam na HDD aspon dva systémy co mi nejde ve Viste do mi ide v XP a naopak ale aj koli tomu keby sa mi neco dosralo tak prejdem do jedneho a popredu zalohujem chyba moze byt v tom, že obcas naistalujes zopar veci a zacne ti blbnut komp. A to je uz horko tazko najditelna chyba. to mi robilo pri oddinstalacii Service packu. skus sa pohrat s kompom a ked ta to prestane bavit zober recovery dvd, oprav alebo naistaluj operák odznovu. bod obnovenia zvacsa moc problemov nevyriesi ale jeden nikdy newie moznosti je kopec
skus repair..aj ked zo skusenostami z XP to nemalo v podstate ziaden vyznam.ak nie skus este nahodit dake SP a zaplaty ako ti uz radili.ci to pojde netusim.ale pokial chces byt v najblizsom dlhsom case bez nervou tak preinstaluj.
btw. z vlastnej dlhodobej skusenosti ti poviem ze mrte najviac doseru system instalacie aplikacii ....neinstaluj ziadne trial verzie programov a programceky co nepoznas pokial ich ozaj nebudes potrebovat..odkedy pouzivam na NB len programy a verzie programou osvedcene dobou pouzivania system mi vydrzi v pohodackom stave aj 8x krat dlhsie ako tomu byvalo ked som sa hrajkal kazdy den s nejakymi novymi programcekmi alebo som instaloval hry ...
skus format c: a potom iba odsuhlasovat a potom tam vlozit instalacku nejakeho linuxoveho distra, alebo casto netreba ani to format c: staci vlozit mediu a instalit (my nechceme jeho-visty xD )
Skus vyskusat iny antivirak, ani Nod nie je neomylny. Kazdopadne nieco podobne som zazil aj ja nedavno. Bolo to nejakym domrdanym updatom z windows update (asi 2 tyzdne dozadu). Akurat, ze ja si bod obnovy vytvaram pravidelne, takze som to vedel v pohode vyriesit.
Keď padá Windows Host process je to znakom, že ide najskôr o nejaký vírus. Keď máš aj NOD nič sa tým nemení. Zrovna ten víus nemusí NOD poznať... Preinštalovať Windows, resp. by v tomto prípade malo pomôct vypnutie Data Execution Prevention, ale to iba ako dočasné riešenie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
(... ale oveľa väčšie)
skoro nic mi na nej nejde
btw. z vlastnej dlhodobej skusenosti ti poviem ze mrte najviac doseru system instalacie aplikacii ....neinstaluj ziadne trial verzie programov a programceky co nepoznas pokial ich ozaj nebudes potrebovat..odkedy pouzivam na NB len programy a verzie programou osvedcene dobou pouzivania system mi vydrzi v pohodackom stave aj 8x krat dlhsie ako tomu byvalo ked som sa hrajkal kazdy den s nejakymi novymi programcekmi alebo som instaloval hry ...