Ked som mal N95 ziadny problem nebol, teraz mam Omniu a ked sa prihlasujem na FB bud ma vobec neprihlasi ale stale vyhodi na uvodnu stranku, alebo ma prihlasi ale po dalsom kliknuti napriklad na moj profil ma zase vyhodi na stranku kde sa zadava heslo. Co
Mám LG Arena. Niekedy to proste buď nejde vôbec, hodinu sa to načítava a potom mi to vypíše "server na ktorý sa pokúšate dostať neodpovedal do 25 sekúnd", alebo to robí toto čo tebe.
Ale mne stačí len vypnúť a zapnúť telefón, teda väčšinou. Našťastie mi to nerobí tak často, čiže sa to dá vydržať, to vypínanie a zapínanie. Ale včera som dala že "stiahnuť aplikáciu facebook do mobilu" a odvtedy mi to nespravilo... Keď chodím cez aplikácie... Neviem, ako chodíš ty, ja som netechnický typ, ale proste toto mi zatiaľ funguje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
pripadne skus zadat link priamo na www.m.facebook.com alebo easy facebook neviem ako to je skus google
Mám LG Arena. Niekedy to proste buď nejde vôbec, hodinu sa to načítava a potom mi to vypíše "server na ktorý sa pokúšate dostať neodpovedal do 25 sekúnd", alebo to robí toto čo tebe.
Ale mne stačí len vypnúť a zapnúť telefón, teda väčšinou. Našťastie mi to nerobí tak často, čiže sa to dá vydržať, to vypínanie a zapínanie. Ale včera som dala že "stiahnuť aplikáciu facebook do mobilu" a odvtedy mi to nespravilo... Keď chodím cez aplikácie... Neviem, ako chodíš ty, ja som netechnický typ, ale proste toto mi zatiaľ funguje