mam jeden problem. Snazim sa spravit si screensaver, resp. print screen z jedneho filmu. A vobec mi to nejde. Povodne som stlacil print screen, skopcil do skicara a ulozil a bolo v poriadku - ale akonahle som chcel spravit druhy, te
@alanalda - hm, robíš screen z media playera do skicára? pokiaľ viem tak tam bol (minimálne v xpčkách, v inej verzii systému som neskúšal) taký bug že keď spravíš screen z pauznutého videa, hodíš do skicára a potom pustíš, tak video beží ďalej aj v media playeri aj v skicári (nerobím si srandu, fakt to tak bolo)... takže teoreticky ak potom pauzneš video aby si spravil druhý screen, tak v tom prvom je video "pauznuté" tiež na tom istom frame. obídeš to tak že normálne spravíš ten prvý screen, obrázok uložíš, skicár s ním zavrieš, otvoríš nový s čistou plochou, dostaneš sa vo videu na ten druhý moment čo si chceš cvaknúť, a znovu, printscreen, vložiť do skicára, uložiť, zavrieť skicár.
stiahni a nainštaluj VLC, nie len, že sa mi nestalo, že by mi nejaké video neprehralo ( niekedy mám pocit, že prehrá aj .rar , klikneš pravým tlačidlom, v ponuke na video a tam je screenshot, alebo tak nejak... oveľa jednoduchšie ako robiť screenshot screenshotu videa...
@sandy114 - mne príde oveľa jednoduchšie stlačiť dve klávesové skratky ako sťahovať si kvôli spraveniu screenshotu najnepríjemnejší program na prehrávanie videa aká poznám (pozor, nehovorím "najhorší", počul som že prehrá skoro všetko, ale je škaredý a nepohodlný a nepríjemný).
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
7 komentov
v nerovi sa mi zda je moznost urobit printscreen