už odvčera mi mobil začal ukazovať pri prichádzajúcom hovore neznáme číslo aj ked to číslo mám uložené. neprestalo to ani dnes,tak som vytiahla SIM kartu a dala ju späť. zapla som mobil a ukazuje mi,že nie je vložená SIM karta. čo mám robiť? problém je s
Ja som orange, ale za novú som neplatila Tiež som ju mala nejako 5 rokov cca a len som tam prišla, povedala čo sa stalo a oni mi ju hneď vymenili - číslo mi zostalo rovnaké.
takze ak mas to iste cislo ulozene dvakrat alebo viackrat, tak mobil nevie ktore cislo ma zobrazit (resp. meno prisluchajuce k cislu - aj keby boli obidve pomenovane rovnako) a teda zobrazi len cislo.
ak si vytiahla kartu a vlozila spat tak skus s nou trosku popohybovat (niekedy staci aj menej ako milimeter) a naskoci. moze to byt len blby dotyk.
kazdopadne horsia varianta je ze ako si ju vkladala mohla si ohnut kontakt v mobile - nie je na to velka pravdepodobnost ale stava sa to
kazdopadne mohla sa pokazit aj sim karta a potom pomoze len vymena
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
ak si vytiahla kartu a vlozila spat tak skus s nou trosku popohybovat (niekedy staci aj menej ako milimeter) a naskoci. moze to byt len blby dotyk.
kazdopadne horsia varianta je ze ako si ju vkladala mohla si ohnut kontakt v mobile - nie je na to velka pravdepodobnost ale stava sa to
kazdopadne mohla sa pokazit aj sim karta a potom pomoze len vymena