Idem na strednú na gymnázium a chcel som si ako 2.jazyk vybrať španielčinu,ktorá je podľa mňa ľahká.Tam ma však nezobrali,a tak som sa prihlásil na franinu.Je ťažšia ako španielčina?
@wewo nechcela som ťa uraziť tým, že som ti opravila chybu, ale nedalo sa neopraviť to. Sí, creo que eres más inteligente. Teraz budeš vedieť ,že všetky slová čo sa končia na -ción su ženského rodu(las) a v množnom čísle sú bez tilde
Ak ťa niečo baví, tak si myslím, že to nie je ťažké.
(Ja som si tiež vybrala franinu a všetci mi hovorili, že to budem mať strašne ťažké a blá blá. Ale radšej sa budem učiť ťažkú franinu, ktorá ma baví a páči sa mi, než škaredú nemčinu, ktorú nemôžem ani len počuť.)
To chceš po mne moc! Nemčina, francúština ... A neviem
@fakecocacolazero Však to vybavíme ešte nejako nie? Ale ty nemôžeš namiesto nemčiny si nič dať, lebo nemčinu už ako tak vieš a musíš v nej pokračovať tak ako ja v angline. Aspoň tak som to pochopila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
A španielčina je ešte aj omnoho krajšia !
španielčina je najlahší jazyk
francúzština jeden z tých najťažších
(a občas je podobná španielčine a taliančine- ja som mala vďaka francúzštine lahšie základy taliančiny )
vo vsetkom zlom hladaj nieco dobre
(Ja som si tiež vybrala franinu a všetci mi hovorili, že to budem mať strašne ťažké a blá blá. Ale radšej sa budem učiť ťažkú franinu, ktorá ma baví a páči sa mi, než škaredú nemčinu, ktorú nemôžem ani len počuť.)
Teraz si ma potešila, lebo som zistila, že som si ako druhý jazyk dala nemčinu a ja nemčinu tiež neznášam :´( Dúfam, že sa to dá zmeniť
Bože pomôž mi!!!
To chceš po mne moc! Nemčina, francúština ... A neviem
@fakecocacolazero Však to vybavíme ešte nejako nie? Ale ty nemôžeš namiesto nemčiny si nič dať, lebo nemčinu už ako tak vieš a musíš v nej pokračovať tak ako ja v angline. Aspoň tak som to pochopila