Je tu niekto ďalší, kto má tiež problém so socializáciou kvôli chýbajúcej asertivite alebo sociálnej fóbii? Podla článkov, čo som si o tom prečítal, to na mňa dosť sedí. Podarilo sa to niekomu prekonať alebo ako s tým bojujete?
bez introvertov by neexistoval inteligencny, umelecky a technologicko vedecky rozvoj ludstva. nikto nieje povinny prejavovat sa a komunikovat tak ako druhy ocakava, ci je to firma alebo volajaky vol co nepouziva cit a rozum. ti co sudia zvacsa sami trpia tym co sudia. za pravdu netreba bojovat, iba tym s kadehocibarzkym kto pravdu nevnima neciti aj popiera starcat cas a energiu. ked tak vidno co zac zije na slovensku, asocializovat sa je nevyhnutne pre zdravy zivot. ak socializaciou niekto mysli chodienie po podnikoch, tak to urcite nieje spravne, lepsie je doma sa niecomu pozitivnemu venovat.
@vvvviktor "bez introvertov by neexistoval inteligencny, umelecky a technologicko vedecky rozvoj ludstva"
wtf, čo je toto za zvratok, to sú extroverti automaticky hlúpi tupci neschopní robiť akékoľvek umenie a vedu?
@delica to určite nie, len väčšina významnych ľudí, čo to v tých oblastiach dotiahli ďaleko boli uzavretý čudáci s tým že v samote mali kopu času sa tým veciam venovať a mali iný spôsob uvažovania možno
@ hm, na také tvrdenie by som musela kuknúť štatistiky a nájsť systém posudzovania kto je významný.
Každopádne, aj keby, aj vo svete bez jediného introverta by existoval vedecký i umelecký rozvoj ľudstva (a tým žiaden hejt, introverti sú super a je to väčšina mojich kamarátov - ono sa to pekne dopĺňa. Ale vždy ma naserú takí, čo majú automaticky všetkých extrovertov za hlúpe povrchné neschopné ovce plné rečí, ktorí nie sú schopní nič hlbšie vnímať (extrém, ale chápeme sa)
Jasne ze nemam motivaciu, ked so mnou napriek mojej socialnej neschopnosti chce travit cas ovela viac ludi, nez s kym chcem travit cas ja.
@18 wtf toto je krasny priklad mega jebnuteho skatulkovania od cloveka, co sa do veci vobec nerozumie. Vies, ono nie vzdy serialy doveryhodne reprezentuju realitu. Uau. Ake prekvapko.
@staphylococcus síce podľa čísla neviem o ktorý koment ide ale viem si domyslieť ... samozrejme, že nie všetci takí sú, ale predsa veľká časť spomínaných ľudí má niečo s tým spoločné
*facepalm*
Vo vede fakt, fakt, fakt, pracuje vela extrovertov a uz davno to nie je o tom sediet si doma zahrabany v papieroch a sam si nieco niekam cmarat. Fakt nie. Je to z velkej casti aj o social skills, prezentacii vysledkov, prezentacii seba, presadeni sa...ale naco si tu deriem hubu ked SERIALY.
A URCITE JE TO TAK AKO TVRDIM JA LEBO SOM VIDEL SERIALY!!!
Fakt meles kokotiny. A to ti hovori introvertny nerd.
@staphylococcus okrem toho to nebolo myslené ako urážka, lebo veľa ľudí z týchto oblastí je úžasných. Práve to, že niektorí na ten štýl sandále s ponožkami, heavy metalový vkus sú práve tí najsrdecnejší ľudia, ktorí nemajú potrebu sa predvádzať ako nejakí alfasamci pred druhými ale sa berú takí akými aj naozaj sú.
@delica Ono je to tým, že drvivá väčšina, nás extrovertou automaticky zaškatuľkuje a považuje za čudákov atď.. jasné, že potom si ani my nemyslíme automaticky nič pekné o vás.
@jokerisbertiik no hlavne sa nauč písať, robíš im hanbu! introvertoV, extrovertoV.
A to je pičovina. Preboha veď to nie su dva tabory, čo musia mať medzi sebou vojnu jak blavaci a cpčkari.
aj mnohe svetove spevacke hviezdy su / boli introverti. to co predviedli na podiu vyzera dost extrovertne ale to je len puntickarsky do bodky premyslena a natrenovana tvorba detailnych introvertov. mimo podia, prace, zvitoneho poslania to predvadzat nebude, neni sasek extrovertny, ale genius profesional perfekcionista/tka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Mne len lezú na nervy tie ich primitívne otázky, ja za toto nemôžem Tak sa tomuto problému úspešne snažím vyhýbať.
wtf, čo je toto za zvratok, to sú extroverti automaticky hlúpi tupci neschopní robiť akékoľvek umenie a vedu?
Každopádne, aj keby, aj vo svete bez jediného introverta by existoval vedecký i umelecký rozvoj ľudstva (a tým žiaden hejt, introverti sú super a je to väčšina mojich kamarátov - ono sa to pekne dopĺňa. Ale vždy ma naserú takí, čo majú automaticky všetkých extrovertov za hlúpe povrchné neschopné ovce plné rečí, ktorí nie sú schopní nič hlbšie vnímať (extrém, ale chápeme sa)
@18 wtf toto je krasny priklad mega jebnuteho skatulkovania od cloveka, co sa do veci vobec nerozumie. Vies, ono nie vzdy serialy doveryhodne reprezentuju realitu. Uau. Ake prekvapko.
Vo vede fakt, fakt, fakt, pracuje vela extrovertov a uz davno to nie je o tom sediet si doma zahrabany v papieroch a sam si nieco niekam cmarat. Fakt nie. Je to z velkej casti aj o social skills, prezentacii vysledkov, prezentacii seba, presadeni sa...ale naco si tu deriem hubu ked SERIALY.
A URCITE JE TO TAK AKO TVRDIM JA LEBO SOM VIDEL SERIALY!!!
Fakt meles kokotiny. A to ti hovori introvertny nerd.
chybička...
A to je pičovina. Preboha veď to nie su dva tabory, čo musia mať medzi sebou vojnu jak blavaci a cpčkari.