Ked zapnem PC ukaze sa mi iba znacka pocitaca (mam Windows 7). Potom mi nabehne Starting windows ani jedna gulicka sa mi nezobrazi a uz sa restartuje. Potom ked to chcem skusit znovu ale uz si musim zvolit moznost ako to mam spustit. Sksal som vsetko a aj
@patikoooo Ešte pred bootovaním (načítávaním) Windowsu stláčaj F8 a vyber možnosť opraviť počítač (repair computer) ... Ďalej už postupuj podľa pokynov na obrazovke.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
8 komentov
Ty zvolíš tú prvú možnosť Repair Computer (opraviť počítač)
a počkáš, pokým ti to načíta...
Potom sa ti zobrazí toto :
Klikneš next, možno sa ti tam zobrazí okno s prihlásením na nejakého užívateľa, tak vtedy prihlás toho, ktorý má práva administrátora
Ak sa ti tam zobrazí toto, klikneš iba next (predpokladám, že máš jediný Windows v PC)
Ak si postupoval správne, nakoniec sa ti zobrazí takáto ponuka a zvolíš možnosť Startup repair
» res1.windows.microsoft.com/resbox/en/windo... 7/main/66b9e3c2-bb67-47bf-802c-b753b54bcc19_48.jpg
Potom by to malo automatický opraviť zavádzač
Po dokončený klikneš na next a reštartuje sa ti PC s tým, že by ti už mal ísť Win