Caute, na tomto fore by ste mi asi vedely poradit. Mam 14 rokov a mam problem hovorit s babami stale ked s nejakou hovorim tak mam starsnu tremu a cely som cerveny. Ako som pisal mam 14 rokov a nezbalil som ani jednu som naozaj velmi zufaly bojim sa z
tip ti ziadny na to nedam, len ta chcem ubezpecit, ze v 14-tich je to uplne normalne (hoci niektori tvoji kamosi mozno taky problem nemaju - ale i tak trvam na tom, ze je to normalne) a vobec to neznamena, ze sa ti to nikdy nepodari. Postupne ti to pojde lepsie a aj ked teraz si uplne v rozpakoch z toho, mozes (a ani nebudes vediet ako) dojst do stadia, ked ti vobec nebude robit problem rozpravat sa s dievcatami.
a preco ta trema? Lebo beries kazdu babu ako potencionalnu frajerku? Skus ich brat radsej ako normalne kamosky, nebudes mat potom take nutkanie silou mocou na kazdu zaposobit a tym padom budes uvolnenejsi. Inak v 14tich si na zaciatku, v tom veku som nad takym niecim ani nerozmyslal
@peter314 ja to nevidim problem..prvu babu som mal tiez tak pred rokom ak sa to da tak nazvat ked mam 15 udajne xD ale neboj aj ja niekedy neviem co povedat ked sa mi nejaka fajna paci a sa hambim..vacinov to skonci pri sekavom ehmkani a koktani sa ako male decko..ale to prejde,ty sa osmelis a nejaku aj zbalis drzim palce
@peter314 Ja mám 16 a nemám žiadnu. Počkaj kým dospeješ a nájdeš si tú pravú. Zatiaľ by si sa mohol venovať trošku slovenskému jazyku, to by ťa tiež nezabilo
@peter314 nie keci (pavopisne správne sú to (hovorovo) kecy, (spisovne) zbytočné reči) ale pravda. Proste je to tak. Zatiaľ máš len 14, tak kam sa ponáhľať ?? Keď budeš o trošku starší, pochopíš, že toto sú len "detské lásky", ktoré nikdy netrvajú do dospelosti. Teraz by si sa mohol skôr venovať škole a štúdiu, lebo ak budeš sprostý, tak môže byť jedno či si pekný, alebo nie, ale žiadnu si nenájdeš
spoluziacky za striezveho stavu chytat za tit to akoze este na diskoteke ppochopim, ze tam to praktizuje kazdy kedze tam chodia povacsinou len kurvicky z ktorou staci trochu prehovorit a uz si necha hocico ale spoluziacky ? Cudujem ze vam to dovolia
@peter314 ,,buchnuť semtam po zadku".....to som VZDY neznašala a ostalo mi to doteraz, v každom prípade máš ešte kooooooooopu času na vzťahy...ešte to nemá to svoje čaro v 14tich..všetko príde samo...ale ked tak veľmi chceš tak prostý navod: bud sám sebou, počuvaj ich, komunikuj s nimi....nič viac....bud NORMALNY....tz žiadna frajeriny atd.....
každý ma nejaký názor na túto tému podla mňa je najlepšie správať sa k dievčatám ako kamarát no ale brať ohľad nato že je to dievča meritum veci je v tom že málo komunikuješ je to presne to ako ked stojíš prvý krát na korčuliach zo začiatku ti to nejde ale potom to pôjde samo ale je chybou poľaviť v komunikácií lebo sa často stáva že sa ocitneš tam kde si bol mám z tím skúsenosti
ja mam len o rok viac(15-ak nebies pocitat ale keby si ma buchol po zadku tak za 1.tu ruku by som sa ti pokusila zlomit
za2. urcite by som to nebrala ako pokus o nejaku komunikaciu
a nebud zufaly mysli na to ze sme tiez ludia rovnaky ako ty a ak sa budes spravat NORMALNE-milo, priatelsky, rozumne, vtipne,...atk som si ista ze sa s tebou budu baby bavit radi a potom to pojde samo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
76 komentov
@mcvpn to bol len kamosou napad ze prestanem mat tremu
clovek sa nerozhoduje ci pise bez chyb alebo s chybami. cize sa nauc gramatiku. lebo sa v 14 za teba ziadna nevyda
hej a vieš koľko ľudí si to vravelo? šak to už neni ani srandovné keď zbadáš buznu na ulici..nemaj strach
raz dozrieš a budeš vedieť aj komunikovať
a pokial si hanblivy, to nic. mnohe baby prave na takych chalanov letia.
@sugy1 nahodou tento sa este pomerne drzi, je tam slusna sanca sa z toho dostat
Po tomto texte zjavne preto ze je to v mode , alebo nechces zaostavat , slaby dovod.
odo mna by si dostal po hube a nie chodenie
DAJ SI FACKU! kamoš
Nie že to budeš brať ako magickú pilulku, ktorú si dáš a ejhle....už to vieš.
Je to iba niečo ako značka na "chodníček" ak sa nevytrepeš na cestu sám, nikam sa nedostaneš. mysli na to pri čítaní
skôr.. podľa mňa, si málo sebavedomý, ale tak v 14 je to normálka... skús pracovať na sebavedomí
za2. urcite by som to nebrala ako pokus o nejaku komunikaciu
a nebud zufaly mysli na to ze sme tiez ludia rovnaky ako ty a ak sa budes spravat NORMALNE-milo, priatelsky, rozumne, vtipne,...atk som si ista ze sa s tebou budu baby bavit radi a potom to pojde samo