Ja neviem ako mám pomôcť svojej kamoške. Sa mi priznala že si dala Ibalgin a Magrilan sedem tabletiek iba tak medzi rečou.Snažila som sa aby prišla na iné myšlienky.Som sa bála o ňu aby sa rana dožila. Našťastie áno.Dnes to chcela spraviť znovu.Čo .....
Je vôbec možné spôsobiť si otravu liekmi 7 tabletkami Ibalginu?
Teda u mňa nie tak sa pýtam či som čarovná aj v tomto...
Skôr si tým tak do*rbat pečeň a žalúdok...
A ak má kamoška sebevrazedne sklony tak to povedz jej rodičom pre boha ziveho. Ty s ňou v noci doma nie si ty to nevyriešiš.
@clarise Ja nie, ale keby som bol jej kamoš tak to poviem jej rodičom alebo jej dám po pysku popr. ju pošlem do blázninca a nebudem to rozpitvávať tu na, si troll alebo veľmi divná kamoška
@kierkegaard
Aspoň myslím na druhých nie len na seba ako ty.A mám svedomie narozdiel od teba ak vieš vôbec čo to je.A jediný kto tu troluje si ty.Nie si v mojej situácii ani nevieš aké to je.Je to reálne za to že ty máš okuliare na očiach a vidíš iba to čo chceš
@kierkegaard akozee, ak tu bude 100 takychto for a jedno z toho bude pravda, vzdy sa oplati reagovat ako by to bola pravda, toto nie su veci ktore by sa mali brat na lahku vahu
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Nechcem aby sa zabila má len 13
...povedz jej rodičom, buď je blbá lebo sa chváli niečim čo nespravila, alebo má psychické problémy
No určite jej toto pošlem aby to spravila a dalšieho dňa sa nedožila.
Dala si ich večer.Má problémy
Určite a rovno aj tebe?
Keď už budem predčasne nakupovať na Vianoce
V 13 som mal problém že som nemal domácu úlohu, alebo keď som spravil prúser a niekto chcel volať domov
Je toho viac.
Teda u mňa nie tak sa pýtam či som čarovná aj v tomto...
Skôr si tým tak do*rbat pečeň a žalúdok...
A ak má kamoška sebevrazedne sklony tak to povedz jej rodičom pre boha ziveho. Ty s ňou v noci doma nie si ty to nevyriešiš.
No ty by si sa s tým normálne pochválil že si si dal viac liekov naraz
Dala si ibalgin a 7 tabletiek magrilanu
Ja ju poznám z internetu.Tak ako jej asi mám pomôcť keď ani jej rodičov nepoznám?
A ešte k tomu je na druhom konci Slovenska
Spravila to.Lebo si chce veľmi ublížiť.
Povedala že jej bolo zle.
Aspoň myslím na druhých nie len na seba ako ty.A mám svedomie narozdiel od teba ak vieš vôbec čo to je.A jediný kto tu troluje si ty.Nie si v mojej situácii ani nevieš aké to je.Je to reálne za to že ty máš okuliare na očiach a vidíš iba to čo chceš
Ako to mám asi tak spraviť??