Stalo sa vám už niekedy, že ste si navolili normálne pred semestrom nejaký predmet v AIS-e a máte ho tam normálne zapísaný vo svojom zozname predmetov, ibaže vyučujúci vám nemôže zapísať známku, lebo jemu sa vôbec vaše meno a to že máte zapísaný nezobra
hej, nezapisala si si ho asi do rozvrhov, mne to anglictinarka oznamila este v decembri, ze mi nemoze dat zapocet, isiel som na studijne a ona tam spravila 3 kliky a bolo vsetko vyriesene
@piter09 no asi predsa len na študijne...a v rozvrhoch je...aj v mojom zozname predmetov...a inak my sme pobočka v Poprade od EF UMB čiže my si nerobíme rozvrh sami ale ho máme pevne určený lebo nás nie je až tak veľa ako v BB žeby sme mohli vymýšľať takže v tom by problém nebol...len sa nezobrazuje učiteľke moje meno ked mi chce dať známku..neviem asi technická chyba s aisom - asi ked som si volila tie predmety ešte asi v apríli sa posrala tá databáza lebo inak si to neviem vysvetliť
@mariquittka ja som na STU, nas je v odbore 14 a tiez si nerobime rozvrhy sami, len sa tam musime na jednotlive cvike zaregistrovat. skus sa ist spytat na studijne ze preco ma ucitelka taky problem, oni to nejak vyriesia
@piter09 tam sme sa na skúšku neprihlasovali vôbec lebo známka je urobená z bodov ktoré sme získali na hodinách a za seminárky za kreatívne veci - je to výberový predmet duševné vlastníctvo ..a skúsim to študijné len dúfam že nie som prvá s týmto problémom
@mariquittka vravim na CVIKA sa trebalo zapisat na zaciatku semestra, do rozvrhu, ved sa chod pozriet...neviem ci mas taky ais ako my, ale my to mame v portal studenta-reg./zapisy, tam sa ti otvori tabulka a napravo je rozvrh, pokial ho tam mas zapisany
@piter09 to nebolo formou cvík ale volalo sa to seminár...a ani na ostatné kde sú naozaj cviká ( napr. štatistika) sa nezapisujeme...a máme iný AIS ako technika, jeden chalan od nás ktorý prestúpil z STU BA si s našim tiež nevedel rady
@mariquittka neche sa mi to citat cele... ale mala si to zapisane v rozvrhu? totiz, ja som tiez raz tak mala "zapisany" predmet. bol v zozname predmetov a bol modry, ked si na to klikla pravym a dala "prihlasit na rozvrh" alebo nieco take, tak uz bol cierny a vsetko ok. aj v rozvrhu sa zobrazil a no problemo.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov