Není tajemstvím, že někteří muži bijou své maženky či přítelkyně. Proč tomu tak ale podle vás je? Co v tom hraje hlavní roli? A má na to partner "právo"?
Pretože sú to agresívne prasce s vnútornou poruchou, ktoré si takto potrebujú buď odvetilovať hnev na svet (kolegovia v práci a podobne väčšinou nevedia, čo je to za človeka, lebo medzi nimi sa chová normálne), alebo dokázať (si), že majú nad partnerkou prevahu, že ju ovládajú, že s ňou môžu urobiť čokoľvek, čo sa im zachce, dáva im to pocit, že môžu kontrolovať nejakú časť svojho života a to bezvýhradne. Teda, podľa mňa.
Pretože sú to násilní kreténi, ktorí nevedia inak riešiť situáciu. Alebo tá žena je blbka,ktorá ich niečím poriadne vyprovokovala(síce aj tak nemá právo ju biť...)
čo tak poznám tak sú to trosky ktoré si posrali život a miesto toho aby s tým niečo spravili si urobia dočasne dobre s tým, že niekomu inému aspoň na chvíľu spravia život ešte horším ako maju oni samotní. Takže samec - pán sveta, potrebuje niekoho dobiť lebo nič iné ani nedokáže. No a kto iný je na to lepší než ich bezzbranná milovaná polovička? Takéto veci ma robia ešte šťastnejším že som gay
A co si myslíte o tom, že někteří muži staví své násilí za žárlivost - tedy za "projev lásky". Jinými slovy "Protože tě miluju, zůstaneš semnou i když nechceš"
"Protože tě miluju, zůstaneš semnou i když nechceš" - v tom pripde si ten muž uvedomuje že je z neho taká nula, že nemá na to aby si našiel nejaku inú ženu. Takže jej nedovolí odísť.
Ja si asi viem predstaviť situáciu, kedy facka (samozrejme nie bitka) môže byť istým spôsobom núdzového riešenia ...
Práve som prišiel od kamoša, ktorý to síce nerobí, ale možno by mu to v istej situácii pomohlo (nič proti jeho priateľke, mám ju rád, ale ak vôbec nepočúva a hysterčí, myslím, že je možné, že facka -- nevykonaná ani kvôli fyzickému ublíženiu, ani kvôli akejsi nadvláde - ju môže istým spôsobom prebudiť)
No ja si viem veľmi dobre predstaviť, že to spraví muž, ktorý je neverný, skôr preto, lebo ženu jednoducho považuje za svoj majetok a budúcnosť vzťahu za svoje rozhodnutie, ako preto, že by sa bál o svoju budúcnosť s opačným pohlavím ...
Su to hajzli jeden den ta bije a na druhy v obave ze ho nechas chodi za tebou a ospravedlnuje sa,no a potom samozrejme sa to opakuje ked mu zas drbne v bedni.Ja si myslim ze ked si chlap dovoli udriet zenu raz tak potom sa to uz bude opakovat stale dookola.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
59 komentov
A prečo to tak je? Však dajak si musí dokázať, že je silnejší...tak prečo by neudrel slabšiu bytosť?
chceš facku?
a prečo? Ja neviem duševná nerovnováha, komplexy, neschopnosť, fakt neviem.
I keĎ to nie je ľahké ani pre tú druhú stranu, ak ju opustí človek,ktorého miluje.
Ja si asi viem predstaviť situáciu, kedy facka (samozrejme nie bitka) môže byť istým spôsobom núdzového riešenia ...
Práve som prišiel od kamoša, ktorý to síce nerobí, ale možno by mu to v istej situácii pomohlo (nič proti jeho priateľke, mám ju rád, ale ak vôbec nepočúva a hysterčí, myslím, že je možné, že facka -- nevykonaná ani kvôli fyzickému ublíženiu, ani kvôli akejsi nadvláde - ju môže istým spôsobom prebudiť)
@christopherpd @23
No ja si viem veľmi dobre predstaviť, že to spraví muž, ktorý je neverný, skôr preto, lebo ženu jednoducho považuje za svoj majetok a budúcnosť vzťahu za svoje rozhodnutie, ako preto, že by sa bál o svoju budúcnosť s opačným pohlavím ...
@kosay ty nepritakaj tunidlovi lebo z teba neurobím idol žien disappointed:rofl)