toto sa mi stalo asi pred mesiacom, keď som bola nútená poslať životopis cez ten ich predpísaný formulár, lebo firma nenechala na seba žiadny iný e-mailový kontakt. Tú stránku nepoužívam veľmi často, neviem ako to tam chodí, ale nikde som si nevšimla, že by sa na poslanie toho formuláru bolo nutné prihlásiť, tak som najprv skúšala posielať ako neprihlásená. Žiadny spätný mail mi nechodil, tak som sa zaregistrovala a vuala, zrazu som sa aj mailu dočkala...
@mojsvet@lintu + ďalší, čo nechcete posielanie životopisov riešiť cez profesiu
Skúsenosť od nás z firmy je, že personalista iné životopisy, než tie čo mu prídu ako reakcia na ponuku na profesii a cez profesiu, ani nečíta. A tiež nemá rád, keď sa mu ľudia snažia dovolať. Proste funguje štýlom - ak sú voľné miesta, na profesii sú k nim zadané ponuky a na tie treba zareagovať a čakať, či príde od neho odpoveď s pozvánkou na pohovor.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
Komenty k téme
Skúsenosť od nás z firmy je, že personalista iné životopisy, než tie čo mu prídu ako reakcia na ponuku na profesii a cez profesiu, ani nečíta. A tiež nemá rád, keď sa mu ľudia snažia dovolať. Proste funguje štýlom - ak sú voľné miesta, na profesii sú k nim zadané ponuky a na tie treba zareagovať a čakať, či príde od neho odpoveď s pozvánkou na pohovor.