Viete čo chcete robiť v buducnosti ?
JA už na 99%ano !!
Cem sa stat profesionálnym vojakom (síce viem žeto dnes není v mÓde )
Hned po dokoncení skoly strednej cem ist na vojensku výšku potom cem podať prihlášku medzi výsadkárov dožiliny
Asi so
@2 o tomto by som mohol pisat blog ale sa mi nece
mne je jedno co budem ja som isiel na tu strednu lebo tam islo najviac kamosov mne je to uuplne jedno a uz som aj odbor menil
ja chcem ísť tiež moc na vojensKú a nesmejte sa mi mám na to aspoň si myslím aj Keď chodím teraz na manažment regionálneho cestovného ruchu, myslím, že sa to dá využiť aj na vysoKej vojensKej
zeleny mozek ale ne, aspon zabezpecis rodinu ked sa ti neco stane. ja sa tiez snazim budovat fyzicku silu ako ty ovoris ale byt bez manzelky na pol roka ma nelaka
cha takých by bolo a je
1. Ako sa učíš? Aké máš známky? Okrem fyzičky musíš mať niečo aj v hlave (ak chceš íst na tú vojenskú výšku). A ak máš takýto písomný prejav aj v "normálnom živote", nie len na birdzi, tak vieš čo môžeš čakať.
2. psychotesty - nespravíš, máš smolu. Všetci moji známy čo tam chceli ísť, pohoreli práve na nich.
Alternatíva je potom normálny vstup do armády od piky (aj tam sú psychotesty, ale všelijakí sa cez ne dostali...)
Keď máš za cieľ dostať sa do 5.PŠU, musíš mať odslúžené 2 roky v armáde, musíš prejsť dvojtýždenným výberovým konaním (psychotesty, fyzické testy, presuny s plonou polnou, prežitie v prírode...) a potom trojmesačným prípravným kurzom, a ešte volačo tam je. Lepšiu šancu majú horolezci a znalci bojových umení. (5.PŠU tuším používa niečo na spôsob kontaktného thajského boxu po vzore belgických komandos)
A nakoniec- najviac zistíš, ked sa pôjdeš opýtať do najbližšieho regrutačného strediska.
@8 unas je to naborove stredisko daly nam robit nejake testy to tak len že ako neviem čo ... povedaly že mam nato mno pisovný prejav neni uvojaka dvoležity aspon zmojho pohladu fyzicka je natom dost dobre svaly teš ...sebeobrana tieš
Inak niesy taky mudry na akehos a hráš tieš som sidal google a pozeral som si otom Presnesito odpísal ... s tej stranky Takže trenujem rok posilka doma vrece nabuchanie fyzycka je OK sčim budem mat velké problémi je autorita
Netreba podcenovať cloveka
Inak kdo pisal otych psychotestoch ... obydvaja moji bratranci su vojaci a spravily ich... dokonca aj moj sused co bol do 16 rokov otlkanek
Inak aj mne robily psychotesty ohladom písania este niekedy na zs a zaver bol niečo v stresových sytuaciach reaguje dobre
Regulacne stredisko -ako som spomínal mam tam viacero známich ..
PS:geordie
určite si otych specialnych jednotkách nič nevedel google je dobrá vec ...a este nieco ked sa bavyme o google ....daj si profesionalny vojak a je tam text že viac ako 60% uchádzačov neprešlo kvoly fyzičke .... takže si myslim že tie psycho testy nesu take hrozne...asi maš nejakých divných známich
ja som chcel byt tiez vojak. Aj skusky som spravil aa nakoniec mi dosiel list, ze nemaju volne pozicie. Prihlasil som sa v case ked sa zacalo prepustanie a ani na vs do liptovskeho mikulasa nenaberaju novych ludi.
inak tak si myslím, ze asi by si velku sancu nemal. A na vs teda rozhodne nie. Pokial viem tak absolventi vs su zacinajuci veliaci dostojnici. Typy ako Rambo tam nikdy nevezmu aj keby si bol vo vrcholovej forme. Musis mat jednoducho aj nieco v hlave. Dalsia moznost je ist ako radovy vojak hned prve skusky su psychicke - prví letia psychopati,alkoholici a flakaci za nimi rambovia co chcu hned bojovat v irane. Ja som presiel a este mi psycholog pogratuloval k vynikajucim vysledkom Potom su tam fyzicke. Prví letia opet lenivci a hned za nimi rambovia a kulturisti bez kondicky Zo 60 ludi nas tam spravilo cca 10 ludi. Potom este zdravotne prehliadky a podla schopnosti nas zapisali na pozicie strelec tot vsio a uz len cakat.
@10 mna s teba drbne
robíš zo mna debila, čo nič nevie, preto lebo som hovoril o úplne všeobecných veciach o 5.pšu, ktoré samozrejme sú na nete. ach neopísal som nič O slovenských jednotkách mám len všeobecné informácie od kamarátov čo tam chceli íst, a z netu. Akoby na tom bolo niečo stráááááááášne zlé
Ja idem na teba slušne, a ty takto reaguješ? No to máš oooozaj obrovskú šancu....
z toho ako reaguješ si myslím svoje ako ti pôjdu psychotesty
@12 nesom typ ramba somm kulturista s kondickou lebo som naturalny ziadny kreatín nič plus nejake to behanie dohory a naspeť
A ak sa nahodov nepodarí cudzinecke legie istia ---tam ale nwm ci yb som siel .. by som bol este menej ako zviera a ja a autorita grrr
Uvidime ša už iba 2roky Pokial vem na vojaka staci ovladať cudzie jazyki to mam za 1
@17 no pokial zabehnes 3km za 12minut tak ok ja som trenoval 3mesiace kazdy den v tyzdni aj ked mrzlo aj tak mi to bolo na nic skusky som sice spravil ale ma nezobrali a to mam znameho aj na generalnom stabe... Dostojnik na regrutacnom moj spis dokonca osobne vybavoval
btw nie je nahodou sa tazsie dostat do cudzineckej legie? myslim ze tam treba vediet minimalne anglictinu, francuzstinu + tazsie fyzicke... To kvoli tomu ze na rozdiel od slovenskej armady CL maju skutocne bojove operacie. A padnut pri vykone sluzby za cudzi stat sa mi zda dost blbe
inak som pocul ze amici naberaju do armady aj cudzincov vymenou za us obcianstvo. Celkom lakava ponuka. Ale si viem zivo predstavit ako cudzincov daju do prvej vlny niekde v Somalsku...
podla mna pre chalana je povolanie vojak skvele...vyrastala som v rodine vojaka tatko vystudoval vysku v CR a odvtedy bol stale v zelenom,....a nepamatam si na nic lepsie ako leta stravene na vojenskych chatach...podla mna je to krasne povolanie...len sa mu venuje coraz menej ludi...a urcite by si nemal mat len fyzicku kondiciu, ta ti bude na prd ked nebudes vediet premyslat, a pohotovo reagovat
a ja? otvorim si pekaren ale nie....chcela by som radit ludom, studovat jazyky a cestovat nieco take...
@18 ha za to že som to už dávno vedel z netu, som to teraz opísal? to že sú niekde podobné informácie je "opísanie"? divný výklad... jasné že to viem aj z netu, ked som si to už niekedy čítal. ked niekde prečítam že "išiel v pravo", budem to prezentovať ako "išiel vľavo"? jasné že poviem to, čo si pamätám, rovnako ako o všetkých ostatných jednotkách o ktoré som sa trochu zaujímal
Apropo psychotesty: jednoho kamaráta neprijali na vojenskú výšku práve pre neschopnosť podriadiť sa autorite, ked už si to spomenul, že s tým máš problém Len jeden z troch známych čo tam chceli ísť, prešiel dalej, ale ani on sa tam nakoniec nedostal lebo nezvládol tuším plávanie. A pri tom nepôsobia ako "magori", jednoducho po psychickej stránke nie sú pre službu vhodný.
Nic proti ale podla tvojeho pisomneho prejavu, ci uz sa jedna o stylistiku alebo o gramatiku, tak som ochotny stavit 100 € ze ta nevezmu... (moj osobny odhad
je naivne myslieť si, že takú francúzštinu sa naučíš počas výcviku (vzhľadom na to, že je to ťažký jazyk)by si na to asi ani nemal čas....poznám takých čo chcú byť vojakmi ale to sú už teraz taký makači, že ich do armády určite vezmú a to majú aj niečo v hlave.... neber to osobne,chod smelo do armády...muži v maskáčoch sú sexi....
Jaaaj chalanko rýchlo sa spamataj lebo ti ostanu iba oči pre plač. Dlho som nevidel takú naivnú predstavu o armáde. Chod za mamou a povedz jej ako si predstavujes svoju buducnost. da ti jednu za ucho a hned ta to prejde.
P.S neber to ako utok na teba je to iba rada. Ked sa ti nelubi tak to ignoruj. koniec koncov to su tvoje sračky
@32 hore som pisla že mam znamosti deda mam vojaka teda mal som aj bratrancov ciže mam celkom dobru predstavu o armáde nie každy može suhlasiť zmojou "teoriou" hh nekdo ce byť vodicom autobusu nekdo elektrikarom aja vojakom proste to bavý dik vsetkym zapodporu a ty conepodporuju no čo svamy....
k tomu prejavu podlamna neni v armáde aš tak dvoležity
Kdo spominal americku armádu ..ked niekdo vykradal auta alebo tak tak si mohol vybrat vezenie alebo armáda neviem čito zrusily proste ak mu dal sudca navýber mno ak nepodarý naslovensku skusim navy
@v3nty
Minimálne z Tvojej neschopnosti napísať gramaticky správne aspoň jednu vetu som približne odhadol výšku Tvojej inteligencie a prišiel som k záveru, že aj na vojaka ju máš nedostatočnú.
Mimochodom, myslím si, že ten, kto sa dobrovoľne s triezvou hlavou rozhodne byť vojakom, nemôže mať trojciferné IQ a ani priemerný intelekt (viď sám seba).
Nikomu sa nevysmievam a ani nikoho nezosmiešňujem, je to proste fakt. V tomto svete musia byť vojaci, policajti, kukláči a iné výsostné povolania, ktorými sa šíri myšlienka mieru.
@alpynus hej hej.. môj brat je na vojenskej akadémií.. a to teda ma trojciferne IQ a nieje to zaiden kreten.. a pche pochvalim sa, je jeden z najlepsich na akademii
a @v3nty mam taky pocit, ze ten prejav je dost dolezity ale sak chod vyskusat- nebudes prvy neschopak, ktory zabere niekomu schopnemu, ktory nema znamosti miesto
Prosímv ťa.. ved na tu vysoku sa len ťažko dostaneš.. A počul si o tom e tento rok štát nepredlži zmluvy 1600 vojakom zo 16000 ? Armádana slovensku ide dolu vodou, a ked sme pri tej vyske.. tusim ze uz 3 rok sa neotvorila lebo dôstojnikov zatial nepotrebuju.. a Ak aj bude ked ukoncis strednu otvorena, bude o nu enormny zaujem a skôr vyberu len uz tych co su v armade.. čiže, skus radsej Fancuzsku cudzinecku legiu ak nemáš ploche nohy
takže vsetkým troska som patral a napokeci som narazil na jedného solventného pána
Povedal výška je dobrá vec ale že sa v pohode dostanem cez naborove stredisko fyzické testy ak aspon trochu športujem (trochu znamena 2x dotýždna,ja skoro každý den okrem soboty ) psychotesty - davaju dookola tie same iste otázky a chcu ta zblázniť ...čiže s stačiv hlave povedať je to len hra rob čoti kážu nepremýšlaj odpovedaj stale rovnako ako po 1x No a tento typco je dislektik ovládal 1cudzí jazyk (teraz už dva ) a je v špecialnych jednotkách v žiline Dva roky pred vstupom do 5pluku zacal robiť aktivne thai box (predtým hraval iba futbal) Povedal že stačí nasebe makať a dostanem sa tam do pohody
@34 Ty vole ani ma nepoznáš a hovorýš o mojom IQ lol Myslíš že pisomny preja je všetko ? Niekomu nejde slovenčina ,teda mne, a ide mi fyzika elektrotechnika a podobné veci Je to tvoj názor, Prečo ma sudiš ked ma nepoznáš v reale ? vieš kolko ludí ma problém s pisomným prejavom ? A su nejaký menej hodnotný ako ty alebo čo ? Dnes jeto bežná vec unas naskole je vela takých detí ...a s ostatných predmetov su naozaj dobry racej ich skušaju slove ako písomne (moj prípad naučim sa slovne mam odpoved za 1 písomne za 3 ) a ja zato nemožem ....
Mysli si čo ceš omojom IQ jasom som si svoje pomyslel otebe nebudem sa rozčulovať kvoli nejakému DOMASEDOVI
Ako tu uz bolo povedane nevidim to realne ani ja kvoli tomu, ze VS VA-MRS v LM neberie novych kadetov a regrutacne neviem sice mozno este robia skusky ale zrejme nikoho neprijmaju, lebo skusky som spravil ale jednoducho novych ludi neberu.
Typek je sice v specialnych jednotkach ale ako zakladak nim byt este nemozes. Tz sa musis prepracovat. V armade sa musis cely cas vzdelavat, chodit na misie skolenia a pod aby si postupoval inak armada potom zmluvy nepredlzuje. Tj aj ovladat cudzie jazyky. No typek sice moze mat aj 3 cierne pasy v thai boxe ale su mu asi tak na dve veci. Bojuje sa totiz rozumom nie hrubou silou.
Ja osobne skor bojove umenia nepokladam za velmi uzitocne v armade ak majstra kung fu sejme ostrelovac na 300metrov
@38 v paitom pluku bolo povedane že naborovov vyhodov je bojove umenie plavanie a podobne a taaq a cudzie jazyky j 2roky musim dslužit normal Ved uvidím za 2 3 roky sa toho zmeni že až až
inak v mt beru stále ... čo viem unas naskole su ubytovaný ty kadeti tak sem tam prehodím pár slov
chcel by som vedieť kolko maš rokov pretože ja mam 18 nesiaham tak vysoko ako ty leo viem že to neje lahke mylsim siže musiš dosť drdo na sebe makať aby si sa dostal tam kde chceš a nakonec sa stretneme niekde v druhom rade ako obyčajny vojaci
chcel by osm vidieť tvojureakciu keby že ti priloži niekto 9mm pištol k hlave stavim sa že sa od strachu poserieš ja som to zažil a nieje to extra príjemný pocit ale da sa to vydržať
stači si povedať bud pojdem zo sveta dnes alebo zajtra tak som to spravil ja a byvalemu kamaratovy som sa vysmial do tváre teraz je moj največší nepritel a piše mi listy z vezenia že ked vyjde je pomne a pri takych to listov sa len usmejem a pokračujem dalej
Cawte ja by som v buducnosti chcel ist do armady len ma trapi jedna otazka: vadi ze nosim okuliare ?? budu stacit sosovky ?? alebo uz len operacia oci ? Vrele diky za odpoved
@v3nty ja sa hlasim tiez..potrebne papiere som uz zaniesol a 7-8.februara 2011 mam vyberove konanie v liptovskom mikulasi....ak nemas vysoku skolu tak sa nedostanes na dostojnicke pozicie...ak mas len maturu alebo len vyucny list tak nemozes byt dostojnik...ak mas vysoku skolu tak pojdes na skolu pre dostojnikov...a pokial by si sa dostal do vysadkarskej pechoty v ziline tak to bude dlha cesta...ja som zaniesol vsetky papiere co bolo treba..rozbory krvy,mocu,rengeny atd...a na vyberovom konani este psychotesty a fyzicke plus potom pohovor so psychologom...psychotesty hadam zvladnem a aj fyziku..ale ten pohovor newem...kamarat co bol tak vsetko presiel ale psycholog mu povedal ze je agresivny..a papa...
@v3nty nebola..moja nie je bohvieco stale ale ja tak pisem..aby som si este aj za pocitacom lamal hlavu co a jako nehrozi ja si myslim ze za policajta to bude aj lahsie ako za vojaka...lebo na fizla mas skolu tam sa ucis a skusky..ale za vojaka tie psychotesty a pohovor s psychologom ma nejako nelaka ale kamos siel za policajta a do roka uz nim aj bol dedo ten bol policajt asi 30 rokov teraz robi na MV SR..a vravel ze vtedy to bolo tazsie ....
@malcharek za policajta sa dostanem určite (nemožem menovat prečo , ale domysli si tam sú tiež Psychotesty Ale naskusky sa pripravujem furt chcem dam fyzické najlepsie zo vsetkých
a bude to asi lahsie ako za vojaka Popritom výška ked ju spravím automatcky dôstojnicka hodnosť A je jedno aka výska
@v3nty znamost? s tou vyskou to mas dost dobre...dost...myslim ze psychotesty aj fyzika sa dá..ale pohovor so psychologom vela tiez odhali..kamarat ako som povedal sa s nim normalne rozpraval..kludne a on mu povedal ze je agresivny a ze nepostupuje...by ma zaujimalo ako to odhaduje ten psycholog....
@v3nty tak laskavo povedz mame nech ma pripravy na ten pohovor nic v zlom! ja sa tam musim dostat rozmyslal som ze pojdem nejakemu psychologovi nech ma nejak pripravy ale to sa asi neda...co myslis?
Chcem presne to isté . Rodičia sa ma pýtali " čo chceš v živote robiť ? " A ja som nevede ale už viem presne to isté čo ty . A nazor už nezmením . Nehodím sa do takeho života ako maju moji rodičia nehovorim že je zly . kedˇ som to povedal mojim dvom najlepším Kamarátom spytali sa ma prečo chcem isť do armady a ja som nevedel len som to tak citil aj ke´d je to divné.
Medzi žilinských výsadkárov sa tak ľahko nedostanete...Ja chcem ísť tiež do armády po maturite a aj som sa informoval (v Žiline,priamo u nich v regrutačnom). Ich základnou požiadavkou je mať minimálne 3 roky odslúžené u vojakov a potom sa tam až môžete dostať...ale iba na výberovky...fyzické testy majú ohodne ťažšie ako klasický vojaci...Pokiaľ sa chcete stať výsadkármi,najprv musíte mať niečo odslúžené a skutočne byť fyzicky zdatný a mať aj šťastie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
63 komentov
mne je jedno co budem ja som isiel na tu strednu lebo tam islo najviac kamosov mne je to uuplne jedno a uz som aj odbor menil
1. Ako sa učíš? Aké máš známky? Okrem fyzičky musíš mať niečo aj v hlave (ak chceš íst na tú vojenskú výšku). A ak máš takýto písomný prejav aj v "normálnom živote", nie len na birdzi, tak vieš čo môžeš čakať.
2. psychotesty - nespravíš, máš smolu. Všetci moji známy čo tam chceli ísť, pohoreli práve na nich.
Alternatíva je potom normálny vstup do armády od piky (aj tam sú psychotesty, ale všelijakí sa cez ne dostali...)
Keď máš za cieľ dostať sa do 5.PŠU, musíš mať odslúžené 2 roky v armáde, musíš prejsť dvojtýždenným výberovým konaním (psychotesty, fyzické testy, presuny s plonou polnou, prežitie v prírode...) a potom trojmesačným prípravným kurzom, a ešte volačo tam je. Lepšiu šancu majú horolezci a znalci bojových umení. (5.PŠU tuším používa niečo na spôsob kontaktného thajského boxu po vzore belgických komandos)
A nakoniec- najviac zistíš, ked sa pôjdeš opýtať do najbližšieho regrutačného strediska.
Inak niesy taky mudry na akehos a hráš tieš som sidal google a pozeral som si otom Presnesito odpísal ... s tej stranky Takže trenujem rok posilka doma vrece nabuchanie fyzycka je OK sčim budem mat velké problémi je autorita
Netreba podcenovať cloveka
Inak kdo pisal otych psychotestoch ... obydvaja moji bratranci su vojaci a spravily ich... dokonca aj moj sused co bol do 16 rokov otlkanek
Inak aj mne robily psychotesty ohladom písania este niekedy na zs a zaver bol niečo v stresových sytuaciach reaguje dobre
Regulacne stredisko -ako som spomínal mam tam viacero známich ..
PS:geordie
určite si otych specialnych jednotkách nič nevedel google je dobrá vec ...a este nieco ked sa bavyme o google ....daj si profesionalny vojak a je tam text že viac ako 60% uchádzačov neprešlo kvoly fyzičke .... takže si myslim že tie psycho testy nesu take hrozne...asi maš nejakých divných známich
inak tak si myslím, ze asi by si velku sancu nemal. A na vs teda rozhodne nie. Pokial viem tak absolventi vs su zacinajuci veliaci dostojnici. Typy ako Rambo tam nikdy nevezmu aj keby si bol vo vrcholovej forme. Musis mat jednoducho aj nieco v hlave. Dalsia moznost je ist ako radovy vojak hned prve skusky su psychicke - prví letia psychopati,alkoholici a flakaci za nimi rambovia co chcu hned bojovat v irane. Ja som presiel a este mi psycholog pogratuloval k vynikajucim vysledkom Potom su tam fyzicke. Prví letia opet lenivci a hned za nimi rambovia a kulturisti bez kondicky Zo 60 ludi nas tam spravilo cca 10 ludi. Potom este zdravotne prehliadky a podla schopnosti nas zapisali na pozicie strelec tot vsio a uz len cakat.
robíš zo mna debila, čo nič nevie, preto lebo som hovoril o úplne všeobecných veciach o 5.pšu, ktoré samozrejme sú na nete. ach neopísal som nič O slovenských jednotkách mám len všeobecné informácie od kamarátov čo tam chceli íst, a z netu. Akoby na tom bolo niečo stráááááááášne zlé
Ja idem na teba slušne, a ty takto reaguješ? No to máš oooozaj obrovskú šancu....
z toho ako reaguješ si myslím svoje ako ti pôjdu psychotesty
A ak sa nahodov nepodarí cudzinecke legie istia ---tam ale nwm ci yb som siel .. by som bol este menej ako zviera a ja a autorita grrr
Uvidime ša už iba 2roky Pokial vem na vojaka staci ovladať cudzie jazyki to mam za 1
šak jasne
Reagoval som kludne s nádychom funny na tvoju osobu
btw nie je nahodou sa tazsie dostat do cudzineckej legie? myslim ze tam treba vediet minimalne anglictinu, francuzstinu + tazsie fyzicke... To kvoli tomu ze na rozdiel od slovenskej armady CL maju skutocne bojove operacie. A padnut pri vykone sluzby za cudzi stat sa mi zda dost blbe
tusim ze nie tam prides zlomia ta a je natebe ci vydržiš alebo nie nwm ale isto francuztinu sa naucis pocas vycvyku :
a ja? otvorim si pekaren ale nie....chcela by som radit ludom, studovat jazyky a cestovat nieco take...
Apropo psychotesty: jednoho kamaráta neprijali na vojenskú výšku práve pre neschopnosť podriadiť sa autorite, ked už si to spomenul, že s tým máš problém Len jeden z troch známych čo tam chceli ísť, prešiel dalej, ale ani on sa tam nakoniec nedostal lebo nezvládol tuším plávanie. A pri tom nepôsobia ako "magori", jednoducho po psychickej stránke nie sú pre službu vhodný.
keby sa dalo, svet by bol krajší bez právnikov, napríklad
a veľa šťastia želám, obdivuhodné povolanie
neber to osobne,chod smelo do armády...muži v maskáčoch sú sexi....
P.S neber to ako utok na teba je to iba rada. Ked sa ti nelubi tak to ignoruj. koniec koncov to su tvoje sračky
a poviem ti jedno, mozes byt aky dobry chces pokial nemas love a znamosti tak mozes sklonit hlavu a šúchat nohami..
a presne tak..cez psychotesty prejst je dost tazke no..
ale sak skusit mozes
k tomu prejavu podlamna neni v armáde aš tak dvoležity
Kdo spominal americku armádu ..ked niekdo vykradal auta alebo tak tak si mohol vybrat vezenie alebo armáda neviem čito zrusily proste ak mu dal sudca navýber mno ak nepodarý naslovensku skusim navy
Minimálne z Tvojej neschopnosti napísať gramaticky správne aspoň jednu vetu som približne odhadol výšku Tvojej inteligencie a prišiel som k záveru, že aj na vojaka ju máš nedostatočnú.
Mimochodom, myslím si, že ten, kto sa dobrovoľne s triezvou hlavou rozhodne byť vojakom, nemôže mať trojciferné IQ a ani priemerný intelekt (viď sám seba).
Nikomu sa nevysmievam a ani nikoho nezosmiešňujem, je to proste fakt. V tomto svete musia byť vojaci, policajti, kukláči a iné výsostné povolania, ktorými sa šíri myšlienka mieru.
a @v3nty mam taky pocit, ze ten prejav je dost dolezity ale sak chod vyskusat- nebudes prvy neschopak, ktory zabere niekomu schopnemu, ktory nema znamosti miesto
Povedal výška je dobrá vec ale že sa v pohode dostanem cez naborove stredisko fyzické testy ak aspon trochu športujem (trochu znamena 2x dotýždna,ja skoro každý den okrem soboty ) psychotesty - davaju dookola tie same iste otázky a chcu ta zblázniť ...čiže s stačiv hlave povedať je to len hra rob čoti kážu nepremýšlaj odpovedaj stale rovnako ako po 1x No a tento typco je dislektik ovládal 1cudzí jazyk (teraz už dva ) a je v špecialnych jednotkách v žiline Dva roky pred vstupom do 5pluku zacal robiť aktivne thai box (predtým hraval iba futbal) Povedal že stačí nasebe makať a dostanem sa tam do pohody
@34 Ty vole ani ma nepoznáš a hovorýš o mojom IQ lol Myslíš že pisomny preja je všetko ? Niekomu nejde slovenčina ,teda mne, a ide mi fyzika elektrotechnika a podobné veci Je to tvoj názor, Prečo ma sudiš ked ma nepoznáš v reale ? vieš kolko ludí ma problém s pisomným prejavom ? A su nejaký menej hodnotný ako ty alebo čo ? Dnes jeto bežná vec unas naskole je vela takých detí ...a s ostatných predmetov su naozaj dobry racej ich skušaju slove ako písomne (moj prípad naučim sa slovne mam odpoved za 1 písomne za 3 ) a ja zato nemožem ....
Mysli si čo ceš omojom IQ jasom som si svoje pomyslel otebe nebudem sa rozčulovať kvoli nejakému DOMASEDOVI
Typek je sice v specialnych jednotkach ale ako zakladak nim byt este nemozes. Tz sa musis prepracovat. V armade sa musis cely cas vzdelavat, chodit na misie skolenia a pod aby si postupoval inak armada potom zmluvy nepredlzuje. Tj aj ovladat cudzie jazyky. No typek sice moze mat aj 3 cierne pasy v thai boxe ale su mu asi tak na dve veci. Bojuje sa totiz rozumom nie hrubou silou.
Ja osobne skor bojove umenia nepokladam za velmi uzitocne v armade ak majstra kung fu sejme ostrelovac na 300metrov
inak v mt beru stále ... čo viem unas naskole su ubytovaný ty kadeti tak sem tam prehodím pár slov
chcel by osm vidieť tvojureakciu keby že ti priloži niekto 9mm pištol k hlave stavim sa že sa od strachu poserieš ja som to zažil a nieje to extra príjemný pocit ale da sa to vydržať
stači si povedať bud pojdem zo sveta dnes alebo zajtra tak som to spravil ja a byvalemu kamaratovy som sa vysmial do tváre teraz je moj največší nepritel a piše mi listy z vezenia že ked vyjde je pomne a pri takych to listov sa len usmejem a pokračujem dalej
a bude to asi lahsie ako za vojaka Popritom výška ked ju spravím automatcky dôstojnicka hodnosť A je jedno aka výska
Tusím taketo situacie trenuju v specialnych jednotkách "kamenne tváre"