Čautee...trošku blbá otázka..ale na facebooku dali tú novú sprostosť že keď si idem zmeniť profilovku tak si ju musím najprv orezať.. nevie niekto nejaký spôsob aby som si tú fotku tam pridala bez toho aby som ju musela orezať? Dikyy
neviem ci to ide aj teraz, ale hned ked to zaviedli, tak sa to dalo tak, ze si si dala fotku do albumu a tu si si potom zvolila ako profilovku... len teraz neviem, ci to neobabrali, ze ta to šupne na to orezavanie...
hej teraz tá fotka musí byť štvorcového tvaru a tiež to niekedy vyzerá divne, ked ju orežem a aj ked si dávam fotku, ktorú som už mala niekedy predtým zo starších tiež ju musím orezať
@laurikaaa
skúúúsila som aa celkom mi to vyšlo :3 alee nakoniec som si spomenula na ešte jeden spôsob ^_^ takže som tam nemusela resp. ani nič pridávať
@natyfuckingo
pridala som normálne nejaku profilovku ale iba nejaky hocijaky obrázok, ktorý som potom vymazala a potom keď som ho vymazala tak pôjdeš normálne na nástenku (Domov) a taam ti nabehne aby si si pridala profilovú fotku pridáš si ju a nemusíš nič orezávať
Mňa by zaujímalo či sa dá zmeniť profilovka bez toho aby sa to zobrazilo na timeline mojich priateľov. Nemám záujem o komentáre a liky len si chcem v tichosti zmeniť profilovku na niečo reprezentatívnejšie.
@chochi1 zmeň si ju a potom, keď ti to zobrazí na časovej osi, tak tam si nastav, že to môžeš vidieť iba ty máš tam verejné / priatelia mojich priateľov / priatelia / iba ja / vlastné ... tam zvoľ iba ja a je to
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
neviem ci to ide aj teraz, ale hned ked to zaviedli, tak sa to dalo tak, ze si si dala fotku do albumu a tu si si potom zvolila ako profilovku... len teraz neviem, ci to neobabrali, ze ta to šupne na to orezavanie...
heej to som už skúšala..a presne ako vravíš- šuplo ma tam D
vidíííš to mi nenapadlo idem to vyskúšať
skúúúsila som aa celkom mi to vyšlo :3 alee nakoniec som si spomenula na ešte jeden spôsob ^_^ takže som tam nemusela resp. ani nič pridávať
pridala som normálne nejaku profilovku ale iba nejaky hocijaky obrázok, ktorý som potom vymazala a potom keď som ho vymazala tak pôjdeš normálne na nástenku (Domov) a taam ti nabehne aby si si pridala profilovú fotku pridáš si ju a nemusíš nič orezávať
taam uplne hore.. vobec? mne to tam hneď naskočilo skús si tam ešte raz niečo pridať
okey vdak
potoom daj vedieť či vyšlo
jeeeejo konečne normálny spôsob :3 aj ja ďakujem