Do pice tam. kurwa si na slovencine a nie na matike. Pisnaim na slovine. nam ra profak vravel len jedno tlacene pismo ked oni pisal na diktatoch dostali 5ku hned a potom aj druhu... slovensky jazyk je o tom ze pises a nie tlacenym ach jaj. a ked nevies psiat pekne tak sa musi prosto naucit vole
To chce štrajk!! Šak normálne napíš nabudúce ten diktát tlačeným..a ak ti ho nebude cet opraviť, ta choď za riaditeľom..ALE POCHYBUJEM, že by bola až taká pridrbaná..
Nám sa nikdy neopovážila žiadna čujzňa takú kokotinu zajebať..že musííímee.. D..malo by sa..ale nemusí sa..
Tak ja keby som písala písaným tak nestíham. Nejak na základke som prestala a už to fakt neviem, by som sa musela učiť ako prváčik. A na maturite to nebol pokial viem problém a nám to tolerujú tak je všetko ok.
jááj,hneď som vedela,že túto tému nemohol založiť nik iný,len Rocsio najvačší problém,aký može existovať tie dnešné deťúrence..ako im len uniká povab slovenského jazyka...
maas jedno akym piiises... ale musis davat bodky na i.. bo ako spoluziacka pisala tlacenym a nebola zvyknuta davat bodky na i.. takze len za bodky mala za 5..
uprimne teraz je uz po tom diktate a uz ma to az tak nesere....snazila som sa pisat pekne a aj pisanym ale niektore pismena proste nevjem...kaslem uz na to....ale dakujem za nazory....vidim ze viaceryx skor stve ze riesim taketo debiliny ale co uz....aspon vjac ludi vyjadrilo nazory dakujem pekne....
Ja píšem tlačeným od deviatky lebo som disgrafik a nikto to po mne nevedel prečitať a takto je to prehľadnejšie ja som už aj písaním zabudol písať. Hej a podľa mojich informácii na maturite môžeš písať tlačeným ale musiš rozlišovať malé a veľké pímena to je všetko.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
myslim ze na tvojom mieste by ma viac stvalo ze sa vobec nejake diktaty pisu - lebo na mojej skole diktaty nepiseme
Nám sa nikdy neopovážila žiadna čujzňa takú kokotinu zajebať..že musííímee.. D..malo by sa..ale nemusí sa..
Tak to vies na zakladke to uz raz tak je...
ale je blbosť aby za jedno tlačene písmeno bola 5 ako tu niekto písal
A od minuleho roku mame novu ucitelku a tej to nevadi vobec