Ahojte, hladam program, kde by som mohol pracovat s uhlami (vid obrazok). Najlepsie ked su nejake free, mam corel - viem ze v nom sa to da - ale neviem ako tam mam zapisat tie stupne.
v coreli to máš úplne v pohode, dokresli si čiary do obrázka a pri ikonke kreslenia máš možnosť aj kótovanie. A tam si už len vyber možnosť kótovania uhlov
keď si klikneš na ten uhol zobrazí sa ti medzi ikonkou (uhol) a (mm) v tých troch momentálne prázdnych okienkach niečo? Tam by si si mal nastaviť v akých jednotkách sa ti to má zobrazovať, prípadne na koľko desatinných čísel. Poprípade nemáš len náhodou nastavené veľmi malé písmo ktoré tam nie je vidno?
@mcaxebread myslím že sa to nedá, ale nie je to 100%tná informácia. Skúsil som teraz prezrieť menu a nič také som tam nenašiel. Je to možné že sa to dá v Corel-Photo Paint (čo je "prídavok" corelu) alebo Photoshop na 100%.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov
Neviem preco sa mi tam tie uhly nezobrazuju, kde moze byt problem ?
@leilla dakujem pozrem sa na to
no ale tam si najprv tie uhly budeš musieť narysovať