Pretiahneš tam to video. Dole máš časovú os. Pretiahneš video hneď do toho prvého riadku (je tam napísané- video). Pkiaľ má to video zvukovú stopu, zvuk sa Ti hodí o 2 riadky nižšie.
Takže tam máš v prvom riadku samotné video a o 2 riadky nižšie zvuk. Kapiš?
Klikneš pravým na ten zvuk. Konkrétne nie na to slovo, ale na ten biely obdlžník s číslami vedľa toho slova
Máš tam 4. možnosť zhora- odstrániť. Klikneš na to. Hurááááááááá
@demonicbass no dík ,ale mne tam tu zvukovu stopu neukazuje ale pesnicka tam hrá na tom videu....sak ako ty vravs s tym zvukom ,to je ked si robim sama video a dam tam mjuzičku tak vtedy to tam je ne? ..no ale toto som stiahla ,a chcem dat pprec hudbu co tam je ....(a som brunetkaa)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
Tak to odstrániš hneď a ľahko
Pretiahneš tam to video. Dole máš časovú os. Pretiahneš video hneď do toho prvého riadku (je tam napísané- video). Pkiaľ má to video zvukovú stopu, zvuk sa Ti hodí o 2 riadky nižšie.
Takže tam máš v prvom riadku samotné video a o 2 riadky nižšie zvuk. Kapiš?
Klikneš pravým na ten zvuk. Konkrétne nie na to slovo, ale na ten biely obdlžník s číslami vedľa toho slova
Máš tam 4. možnosť zhora- odstrániť. Klikneš na to. Hurááááááááá
vypni si zvuk v compe
nahráš si ho v najhoršej kvalite, ale bez zvuku
och tie moje rady sú nad zlato...
@thgirl22
tak teraz ležím na zemi (a čo som vysvetľovala? )
ok no čo už...