profesorku fyziky , potom so spolužiačkami sme nacvičili takú pesničku, to som hrala na husle a potom ešte sme tancovali evolution trochu upravené a tam som tiež tancovala
bola som asi v 5 scénkach zz... 8? už si to presne nepamätám, ostala mi v hlave len spomienka ako sa pipky nechceli strápňovať tak som sa strápňovala ja a všetci sa bavili (podotýkam, že som trémistka a nerada sa predvádzam)
@samtord v tom je ten fail, chápeš proste som mala nervy na tie mrochty a chcela som prispieť k dobrej stužke... Tak som sa snažila
keby ale nie som hudobný antitalent tak by som zapracovala aj na tej tréme a šla by som na všmu!
@unwritten jááj Ja len tak, lebo z mojej triedy, kde nás bolo 37 či koľko bolo 35 z rozvedených rodín.
A tí tridsiati piati sa iba usmievali, keď spolužiačka čítala ďakovný list otcovi.
mala som byť veverica z sos ako uvádzačka celého programu.
ale zišlo z toho, lebo iné si vybojovali miesto toho hlúpu kravinu, že sa stretli po rokoch na ulici a spomínajú a ble proste.
a potom som ešte tancovala ľudovky a ešte voľačo som tam robila ale nepamätám už.
Vystupoval som skoro v kazdej scenke. Hral som jednu zo sudiciek v mastalnej ruzenke, mal som scenku, kde som tancoval elvisa, jacksna a monroe, a na zaver sme mali nacviceny kankan. Ale normalnu choreografiu, nie ako tie shity, ktore zvyknu robit, ze sa chlapci prezlecu za zeny a len tam skacu ako nemajni.
@samtord sklar. ale neviem preco, pomajba by som zahral lepsie
Ale celkovo som rad, ze sme mali program taky dobry, aky sme mali (aspon ten, kde som vystupoval ja), lebo co pocuvam a vidim aj tu, na stuzkovu zvyknu ludia nadavat a videl som aj zvysne triedy a bol to jeden velky trapas na entu.
@34 ale na druhej strane, to je mozno aj kvoli tomu, ze vacsinu programu som vymslel ja s par kamaratmi a zalezalo nam na tom, aby to nebolo trapne, klise ani nic, za co by sme sa hanbili
tancovala som na Roar od Katty Perry a iné, najlepšie bolo ako nám zástupkyňa potom povedala, že sme mali jeden z najlepších programov za posledné roky a že to nebolo primitívne ako niektoré a ešte lepšie bolo, že sa všetci smiali
ja so bola v 2 programoch, v jednom v choreografii na Baywatch a iné remixy som robila šnúru a v druhom, kde sme spievali repete, som spievala Môj manžel nepozná neveru, zje obed zje každú večeru...
My sme skôr tancovali alebo spievali a zúčastnila som sa vo väčšine ... osobne pre mna bola stuzkova jeden z najlepších dni čo sa týka zážitkov zábavy atd, čo som rada lebo väčšina stuzkovych nedopadne najlepšie
Na začiatku som nechcela stužkovú, ale po pozretí DVD fakt neľutujem, nostalgia, bolo to perfektné...
A ku programu, tancovala som na Jailhouse Rock od Elvisa a potom som len kráčala so spolužiačkou a spolužiakom (akože on bol nejaký zazobanec a my zlatokopky ) a tak no
na nas program som ozvlast hrda,kedze som bola hlavny spolutvorca. hrala som na gitare a spievala,potom tancovala v dancebetli a potom sme cela trieda si nacvicili thriller
Po predlhom presviedčaní ma prinútili stáť v rade ľudí, zohýbať sa hore a dole a hovoriť pri tom "spravím dierku, dám semienko, vyrastie mi kvet" dookola. Okrem toho, že mi to prišlo sexistické, nie je môj štýl zapájať sa do takýchto vecí.
Cieľom bolo toto:
joj, kde su tie casy...ze stuzkova ... moderoval som so spoluziackou cely program, tancovali sme sambu s chalanmi poobliekani v sukniach a parochniach (klasika) a toť všio
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
75 komentov
keby ale nie som hudobný antitalent tak by som zapracovala aj na tej tréme a šla by som na všmu!
@12 klise ? ... teraz to mal brat na stuzkovej takto a komplet cela sala plakala .. bolo to bombove
A tí tridsiati piati sa iba usmievali, keď spolužiačka čítala ďakovný list otcovi.
ale zišlo z toho, lebo iné si vybojovali miesto toho hlúpu kravinu, že sa stretli po rokoch na ulici a spomínajú a ble proste.
a potom som ešte tancovala ľudovky a ešte voľačo som tam robila ale nepamätám už.
ale tá veverica ma doteraz štve...
ja som tiež nechcela ísť ale nakoniec som išla kvôli rodičom a aj tak ľutujem, že som bola
@patuskoo ale coby este si tu ty
Ale celkovo som rad, ze sme mali program taky dobry, aky sme mali (aspon ten, kde som vystupoval ja), lebo co pocuvam a vidim aj tu, na stuzkovu zvyknu ludia nadavat a videl som aj zvysne triedy a bol to jeden velky trapas na entu.
@patuskoo zo vsetkeho nie, iba z teba a z nasej stuzkovej
jediné fakt dobré tam bolo telekrám, kde boli spolužiaci
my sme skoro celá trieda tancovali toto, stále si to pamätám
ale namiesto levej hlavy tam bola moja
a teším sa z toho
A ku programu, tancovala som na Jailhouse Rock od Elvisa a potom som len kráčala so spolužiačkou a spolužiakom (akože on bol nejaký zazobanec a my zlatokopky ) a tak no
Cieľom bolo toto: