@1 bohvie ci tie internetove stranky vedia aj taky efekt s tym pasikom ja som sa tam teda moc nehrabala ale nevidela som to
ja by som navrhovala ze na tej stranke si to natonuj do tej morej, otvor v ps, nakresli tam pasik, rozmaz ho s gaussian blur na radius.. napr. 20 px, daj efekt lighten a overflow 50.. whuaaa, maame
načo chceš dať na fotku efekt zle odfotenej fotky na analóg? toto robí kinofilm a zvitkový film pri zlej expozícii, nechápem, načo si tak ľudia upravujú fotky.
@nuni skús GIMP! Je to zatiaľ najlepší program aký som našla + dajú sa k nemu sťahovať doplnky hneď ako sa v ňom trošku okukáš. Hovorí sa že je ťažsí než photoshop, ale ja si ani nemyslím. Je to skor o tom, že ako sa chceš učiť Good luck
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
alebo photoshop
poprípade iný pixlr
ja by som navrhovala ze na tej stranke si to natonuj do tej morej, otvor v ps, nakresli tam pasik, rozmaz ho s gaussian blur na radius.. napr. 20 px, daj efekt lighten a overflow 50.. whuaaa, maame
Neviem ako ostatní, ale ja by som si pri pohľade na takúto fotku pomyslela, že sa prsote trošičku nevydarila, prečo by si to tam chcela zámerne?
to mi pripomína výrok "Ešte, že technológia je už dnes tak pokročilá, že dokáže vytvárať efekty, ktoré simulujú dobu, kedy technológia nestála za nič"