Kde sa dajú stiahnuť programy kde sa naučil angličtinu, ruštinu aj nemčinu? Najlepsie keby to tam bolo po kapitolách napr. V ruštine by bol prvý krok azbuka, potok slovíčka potom gramatika a podobne.... Alebo jak sa tie programy volajú?
@7 jj, duolingo je skvele. Tam sa napriklad ucim po taliansky a za mesiac toho viem uz spustu. Taku nemcinu som mal napriklad v skole asi 3 roky a co si to opat prechadzam z duolinga, ucim a zapamatavam si veci omnoho, omnoho rychlejsie. A dobre je, ze svoj ucet mozes pouzivat ci si na pocitaci alebo tablete/telefone.
Ak mas peniaze (alebo ti nevadi nelegalny software), tak jednoznacne Rosetta Stone. Vyskusal som aj duolingo a kopu dalsich veci, ale na hento sa zatial nic nehrabe. Koniec koncov maju uz 20 rocne skusenosti s interaktivnou vyucbou jazyka.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
mimochodom otvorila som google, naťukala niečo podobné ale so španielčinou a hneď mi našlo po penis vecí, prečo to tiež neskúsiš?
A ešte take čosi ako angličtina do ucha / do auta/ ako sa naučiť za 50 dní.
Samozrejme som moc lenivý a po chvíli som vzdelávanie touto formou vzdal
Našiel som to niekde na wareze.