čaute,potreboval by som súrne testy+odpovede z Project third edition 4 pre 8 ročník
p.s nezaujímajú ma komentáre typu nauč sa to apod.
za odpovede vopred ďakujem
@dvdcko máš šťastie akurát som ich chcela zmazať lebo my sme mali 5tku už minulý rok a tento rok máme takú hnusnú knihu spark. Napíš mi mail a pošlem ti ich
Mi mame fajn ucitelku neviem ci to robi naschval alebo je hlupa ale pocas testu si mozeme dat opravovat a ona nam to vrati aj pomoze...aj ked kontroluje pozerame sa do jej zosita s odpovedami a potom to iba prepisujeme
Musím povedať že v 7 triede sme si kúpili teachers book , s triedou sme sa na to zložili a bolo to žúúžo Iba som kopíroval knihu dal ju na FB a pekne sme vedeli odpovede A na hodine keď sme mali na známku vypracovať pracák iba som vytiahol book a opísal A pani učiteľka si myslela že som najinteligentnejší v triede Ale zas nepotreboval som to len sa mi nechcelo myslieť
neboli nikde na nete, tak som poslala 7€ takto, šak na martinuse to stojí 17€ a mám celú knihu a jednotky z testov skúste pozrieť, odporúčam pošlete vopred peniaze a testy Vám tá pani pošle hneď na mail:
@nufacik
tie testy som hľadala už tam nie sú.
Prosím neposlala by si mi ich, ale potrebujem
Project 2 fourth edition
Som ochotná zaplatiť aj tých 7 E
Ďakujem
Prosím vás ak máte niekto testy z anglictiny project teachers book third edition 8 rocnik poslite mi ich prosim vas surne na email:ninarapcanova007@gmail.com
Prosím vás má niekto testy a odpovede k učebnici Project Third edition pre 7. triedu? Ak ich niekto má tak ich prosím pošlite na email: karina.slovakova8@gmail.com
Vopred ďakujem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
-teda ak to nie je mimoriadne súrne
a na nete nie sú?
Inak nemáte niekto testy na Project 5?
vopred ďakujem
www.project.6f.sk
» knihy.bazar.sk/7929897-project...
» knihy.bazar.sk/7929877-project...
www.project.6f.sk
Ahoj,
nemáš prosím Ťa vypracované testy k učebnici
Project 2 Fourth edition