Ahojte. Zajtra mám zápis na UMB ako prvák na filozofickej fakulte, ale nie je to môj úplne prvý rok na výške, čiže mám ISIC a potrebujem si ho predĺžiť. Chcem vedieť, kde si môžem dať prolongovať ISIC a kedy.
Na stránkach píšu, že prolongačné skupiny zajtra na FF nie sú. Tak nerozumiem či mám znova ako debil prísť do Bystrice na druhý deň? Nedá sa to prolongovať, keď odovzdám tie 3 podpísané papiere? Alebo, kde vydávajú nove preukazy po zápise?
@napoleon200 No viem áno, ale príde mi ako blbosť, že zajtra si nemôžem polongovať a musím sa vracať inokedy ako retard. Dá sa to aj neskôr po 14., keď po tom nepíše už žiadny termín? Napríklad 20.9. ?
No takto, ak si študoval predtým na tej istej škole a opakuješ rok môžeš, ak si bol na druhej tak isto nie Tam si zriaduješ nový isic to je taká samozrejmosť ktorú predpokladám vieš, ale len pre istotu to napíšem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
9 komentov