Datacom špičková predajňa do 3 dní dodanie tovaru ak majú na sklade a priamo v kamenej predajni sú schopní za cca 6 hodín dodať zo skladu. Možnosť informovať sa telefonicky . Reklamovať som zatiaľ nič nemusel
@wewerkanata ja som si odtial kupovala sadu reproduktorov+subak, po dvoch/troch mesiacoch sa mi odpalili tak som reklamovala a reklamaciu pretahovali od nevidim do nevidim, teraz ich mám, problém zatial nebol ale mam pocit že sa dosť prehrievaju ale to je chyba značky a nie internetového obchodu
- Program BackTrack5R2 na USB (ja neviem, čo som urobil zle, ale po príkaze "startx" program vždy vypne.
- Program pre vytváranie e-maily (ak začnem WEP PRO EMAIL EXTRACTOR som dostal informáciu nemá prístup k: "HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE a program vypnúť), keď som použiť program Atomic Email Hunter 4.60 (to tiež vypnúť a zobrazí chybové hlásenie:" Uxtheme.dll ", a problém : "APPCRASH"
- Mám tiež 1and1 Mail 3.3.1 programu pre odosielanie e-mailov, ale ani ju nainštalovať do súčasnosti.
Musím používať všetky vyššie uvedené programy na počítači so systémom Windows7 64bit. Možno som rozmaznaná inštalácia verzie vyššie uvedených programov, a preto potrebujeme vašu pomoc s nájdením správne. Môžem ísť k vám s počítačom najlepšie mestách: Ruzomberok, Liptovsky Mikulas, Martin. Prosím, povedz mi svoju cenu za túto pomoc. Prosím, kontaktujte ma na môj email: comp4@centrum.sk
Hej.sk je obchod,ktorý ma doteraz nesklamal. Veľká ochota,pomoc a veľmi výhodne ceny. Taktiež by som doporučila zľavové kupony,ktoré nájdete » www.zlavove-kody.sk/hej-sk/...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
» www.birdz.sk/forum/najidealn...
žiadny problém, všetko v pohode
- Program BackTrack5R2 na USB (ja neviem, čo som urobil zle, ale po príkaze "startx" program vždy vypne.
- Program pre vytváranie e-maily (ak začnem WEP PRO EMAIL EXTRACTOR som dostal informáciu nemá prístup k: "HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE a program vypnúť), keď som použiť program Atomic Email Hunter 4.60 (to tiež vypnúť a zobrazí chybové hlásenie:" Uxtheme.dll ", a problém : "APPCRASH"
- Mám tiež 1and1 Mail 3.3.1 programu pre odosielanie e-mailov, ale ani ju nainštalovať do súčasnosti.
Musím používať všetky vyššie uvedené programy na počítači so systémom Windows7 64bit. Možno som rozmaznaná inštalácia verzie vyššie uvedených programov, a preto potrebujeme vašu pomoc s nájdením správne. Môžem ísť k vám s počítačom najlepšie mestách: Ruzomberok, Liptovsky Mikulas, Martin. Prosím, povedz mi svoju cenu za túto pomoc. Prosím, kontaktujte ma na môj email: comp4@centrum.sk
Určite vyskúšajte