prosím o kritiku slovenské verze webu www.gpsdozor.sk. Stránky se zabývají satelitním sledování vozidel a vedením elektronické knihy jízd. Měli by přiblížit potenciálním zákazníkům, jak systém funguje a vést je k objednání služeb.
Keby som sa do problematiky rozumela a hľadala tie služby predtým než by som na stránku narazila, mám pocit, že by som chápala, čo firma ponúka a aj jej výhody. No nedokážem povedať, na čo by mne už len bolo niečo také, lebo o tom počujem prvý krát a nemám auto ani vodičák a neviem, kde sa používa taká služba. A z úvodnej stránky nemám chuť ju celú preklikávať, len aby som sa dozvedela niečo nové, lebo je to vážna téma, ktorá sa ma netýka.
@gpsdozor Pôsobí profesionálne, grafika sa mi páči, je tam všetko, čo by tam malo byť - dokonca oceňujem, že ste počas dňa online a dá sa s vami rýchlo komunikovať a spýtať sa na čokoľvek.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
4 komenty
Neviem si predstaviť, čo by ho mohlo vylepšiť.
Keby som sa do problematiky rozumela a hľadala tie služby predtým než by som na stránku narazila, mám pocit, že by som chápala, čo firma ponúka a aj jej výhody. No nedokážem povedať, na čo by mne už len bolo niečo také, lebo o tom počujem prvý krát a nemám auto ani vodičák a neviem, kde sa používa taká služba. A z úvodnej stránky nemám chuť ju celú preklikávať, len aby som sa dozvedela niečo nové, lebo je to vážna téma, ktorá sa ma netýka.