350???? to zkadial kupuješ?, pre boha kúp si radšej samsung jet, a ostatné peniaze sa hádam nejak minú , a keď fakt chceš iphone tak si kúp radšej 8gigový za 150euro, aj tak tých 8 giga nezaplníš, ja ti radím nekupuj
Tak poviem ti takto zalezi ci ti ide o to povedat si mam ipohne, alebo chces naozaj nejaky vymakanu technicku masinku. Lebo iphone ma aj nevyhody... napriklad si pokojne polozis telefonat uchom
Ale aj vacsie ako absencia fotoaparatu (mne osobne by chybal dost) Ak ti ide o to povedat si mam ipohone tak nebudes stastny s nicim ale ak chces radsej technicky vykon odporucam poobzerat sa po sony ericssonoch ... podla mna najlepsi pomer vykon cena. Len treba prehladat web
ja si idem praave kuupit novy telefon ... silne som uvazovala medzi iphonom 16gb (bo v orangei maju len 16 a 32 gb) a potom som nasla lg km900 arena ... podla mna je lg lepsi telefon nez iphone, a co je podstatne, je aj omnoho lacnejsi, ma viac funkcii nez iphone, pamat 8gb plus si tam mozes da mikro sd az 32 gb ... ale ak ti ide o to, aby si mohol vsetkym ukaazat ze mas iphone, ta si ho kuuup...
Boze, po takej dobe si este niekto chce kupit iphone??? Ja som sa rehotal ako ludia v noci stali pred pobockami operatorov ked to este len prislo na sk
iPhone bol možno na začiatku štýlový a cool, ale v dnešnej dobe máš omnoho nadupanejšie a štýlovejšie mobily. Presne buď samsung Jét je lacnejší a dovolím si povedať že aj lepší alebo taký LG Arena, iPhone je len imigová a predražená záležidosť čo chvíľa bude pochovaný Androidom od google a motorola mobily či LG
no ja som rozmýšľal o ipode.. alebo enjakom inom naozaj kvalitnom prehrávači a ešte ten phone to je ako plus ... noa v amerike stoji 16gb 3gs 199 dolarov....
ja to chcem elbo som vždy chcel ipod ... a iphone je v podstate ipod s telefonom ... takze....
a motorola pre mňa nie ej značka ani android .. jediné normálne mobily su nokie a SE.. a v nich som nenašiel nič také... a plus som videl na iphone hry... ake su ...
ale saj tak viet eo nejakej nokii alebo se ktorý by bol lepsi ?... co sa hudby videa a hier tyka ?....
moja stara motorola V3 je ovela stilovejsia a cool ako nejaki iphone.
co sa tika samotneho iphone, ties som kedisi chcel, ale....zistil som ze nesplnuje moje poziadavky. proste....tikalo sa to hlavne software. a ties ta cena je podla mna predrazena. lebo tam platis hlavne za znacku. takze ja iphone neodporucam. ( ked chces nieco v tom style tak nejakii z vysich modelou od HTC odporucam. su lepsie ako iphone)
no aj vem ze sa palti za zacku ale zo tolko lova asi lepsi je len se satio alebo lg arena .. ale ja chcem aj hezky fon , je samozrejme ze chcem os na tom fone co ma aj se a lg ale lg ma dost .. ehm .. softver proste zatial co som videl tak symbian for ever... WM sa mi mo cnepaci .. a vyzera to ze si hoa is kupim .. diki setkym . lebo . cem si splnit tkay detsky snik :d.. nikdy soms i ho enmohol dovolit a teraz asom sa dostal k troche penazi tak si cem spravit radost ....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
Ale aj vacsie ako absencia fotoaparatu (mne osobne by chybal dost) Ak ti ide o to povedat si mam ipohone tak nebudes stastny s nicim ale ak chces radsej technicky vykon odporucam poobzerat sa po sony ericssonoch ... podla mna najlepsi pomer vykon cena. Len treba prehladat web
keďže jeden kúsok vlastním, ale z prvej generácie (16 gb), nedám dopustiť, určite odporúčam
mobil za 350 evry..keď to jebe tak poriadne
no ja som rozmýšľal o ipode.. alebo enjakom inom naozaj kvalitnom prehrávači a ešte ten phone to je ako plus ... noa v amerike stoji 16gb 3gs 199 dolarov....
ja to chcem elbo som vždy chcel ipod ... a iphone je v podstate ipod s telefonom ... takze....
a motorola pre mňa nie ej značka ani android .. jediné normálne mobily su nokie a SE.. a v nich som nenašiel nič také... a plus som videl na iphone hry... ake su ...
ale saj tak viet eo nejakej nokii alebo se ktorý by bol lepsi ?... co sa hudby videa a hier tyka ?....
co sa tika samotneho iphone, ties som kedisi chcel, ale....zistil som ze nesplnuje moje poziadavky. proste....tikalo sa to hlavne software. a ties ta cena je podla mna predrazena. lebo tam platis hlavne za znacku. takze ja iphone neodporucam. ( ked chces nieco v tom style tak nejakii z vysich modelou od HTC odporucam. su lepsie ako iphone)
no aj vem ze sa palti za zacku ale zo tolko lova asi lepsi je len se satio alebo lg arena .. ale ja chcem aj hezky fon , je samozrejme ze chcem os na tom fone co ma aj se a lg ale lg ma dost .. ehm .. softver proste zatial co som videl tak symbian for ever... WM sa mi mo cnepaci .. a vyzera to ze si hoa is kupim .. diki setkym . lebo . cem si splnit tkay detsky snik :d.. nikdy soms i ho enmohol dovolit a teraz asom sa dostal k troche penazi tak si cem spravit radost ....
dki vsetkým