prOrsím poraddte mi ... páči sa mji jeden chalan , volá sa braňo , a už sa o tom dozvedel od mojej sestry ... o 2 dni sa ma opýtal či to je pravda ... bez váhania som povedala že áno .. chodíme spolu na výtvarnu ..preto tam chodím heh :
1. neexistujú zaručené rady a never nikomu, kto ti bude tvrdiť opak. ani bravu girl!
2. už vie, že sa ti páči, tak čo mu chceš ešte povedať? nechápem. ale dobre, odchyť si ho pred nejakou hodinou na chodbe, kde budete sami a spýtaj sa, že teda keď si mu ty povedala, že sa ti páči, nech sa aj on vyjadrí a uzavrie to. divím sa, ako toto vôbec mohlo zostať otvorené....to sa len tak spýtal a potom odišiel?
3. pýtať sa, či je niekto do teba nie je flirtovanie a celkovo asi nevieš, čo to je, keď sa na jednej strane pýtaš, ako s ním flirtovať a na druhej sa ho chceš priamo opýtať, či je do teba.
preboha veď tu nerobte z toho drámu čo keby aj mala 11?? veď sa ho nechce spýtať, či ju odpaní alebo čo.. tak sa nám holka zaláskovala, čo je na tom, že chce chodiť s chalanom čo sa jej lúbi? také písanie lístočkov, rozklepané kolená, prvé držanie sa za ruky... však to je milé a každý si tým skoro prešiel
ja čo ti poradím tak neexistuje na to žiadna zaručená rada jedine len - vždy to bude risk pred druhým odhaliť svoje city, no aj keď odmietne, váž si samú seba a neklesaj na duchu, život ide ďalej
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
2. ak mas 12, tak napis listocek, alebo cez kamaratku, ak si starsia.. hanba, ze sa pytas taketo veci
2. už vie, že sa ti páči, tak čo mu chceš ešte povedať? nechápem. ale dobre, odchyť si ho pred nejakou hodinou na chodbe, kde budete sami a spýtaj sa, že teda keď si mu ty povedala, že sa ti páči, nech sa aj on vyjadrí a uzavrie to. divím sa, ako toto vôbec mohlo zostať otvorené....to sa len tak spýtal a potom odišiel?
3. pýtať sa, či je niekto do teba nie je flirtovanie a celkovo asi nevieš, čo to je, keď sa na jednej strane pýtaš, ako s ním flirtovať a na druhej sa ho chceš priamo opýtať, či je do teba.
on vedela ko sa volám moja sestra mu cez moj nick napísala : som do teba
a potom sa ma to o 2 dni opýtal on , chapeš ?
Tak som jej napisal na pokeci s ocakavaniami a odpisala ze ci to som ja ten vydrbany uchyl co po nej furt kuka !! pekne nie ?
@19 všetci ešte nie , njiekto to nevie ešte ..
Chodíš snám na výtvarnú, a na výtvarnej si vlastne len kvôli nemu-Hanba ti!
Flirtovať?-Frefiltruj to čo si napísala a vyfackaj sa!
Cítiš sa byť ženou?-máš 11!
@mm47
pekné?! krásne.. Tá baba musela byť veľmi múdra..
a ešte púreto lebo chcem papier že som skočila,,, už len jeden rok
ja čo ti poradím tak neexistuje na to žiadna zaručená rada jedine len - vždy to bude risk pred druhým odhaliť svoje city, no aj keď odmietne, váž si samú seba a neklesaj na duchu, život ide ďalej