pls pomozte mi vymsliet basen, kt bude mat 4 strofy (16 versov teda) a kazdy ver ma mat 12 lsabik,po siestej slabike kratka prestavka a na konci zdruzeny rym (aa bb) a na temy: laska k vlasti, laska k zene/ muzovi pls dakujem
ale berte to tak, ze je to blba uloha, ktora nie je nikomu na osoh a autorke uz vobec nie.. tak co by si nenechla od niekoho poradit.. druha vec je, ze tu pravdepodobne nenajde nikoho, kto by jej ss tym pomohol.
ja dostat taku ulohu, vykaslem sa na to, preco by som mal nutene pisat nejake basne?
@3 ja som nikdy nebol na diskoteke a basnicky tiez neviem urobit vyserem sa na to aj my mame pribeh s basnickou urobit. no co urobim? pravdepodobne sa na to VYSEREM!!!
@5 suhlasim. najhorsi trest aky moze byt je dat vymysliet basnicku. no fuuuuuuuj!!! :-!
...v kazdej strofe po siestej slabike prestavka? dost onicom...to co mate za profku?...zdruzeny rym v celej basni hej? ...no kebyze to nema byt o laske k vlasti atd. tak by som ti mozno pomohla ale o laske ani napad...nechce sa mi
Tak ale nie každému to ide ... A nie každý má chuť dostať hubovú polievku, lebo to bude napr. učiteľka považovať za slabé, takto sa vlastne, keďže by to hypoteticky nebolo jej dielo aj vyhne nejakej väčšej hanbe, lebo to nie jej robota by bola "zlá"
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
13 komentov
to nemáš aspon kusocek fantazie , aby si napisala aspon maličku blbost?
vies moja to neni len po diskotekach behat...
ja dostat taku ulohu, vykaslem sa na to, preco by som mal nutene pisat nejake basne?
@5 suhlasim. najhorsi trest aky moze byt je dat vymysliet basnicku. no fuuuuuuuj!!! :-!
podpiseme peticiu: stop tyraniu studentov!!!
Tak ale nie každému to ide ... A nie každý má chuť dostať hubovú polievku, lebo to bude napr. učiteľka považovať za slabé, takto sa vlastne, keďže by to hypoteticky nebolo jej dielo aj vyhne nejakej väčšej hanbe, lebo to nie jej robota by bola "zlá"
@0
Ako vážne sa niekto nudí Kua strašne debilné domáce úlohy máte niektorí, ako to tu pozerám tak som mal ešte aj šťastie na strednej ...
Kurnik a to o čom je to sprosté prvidlo o tej prestávke? brrr
Milujem Slovensko, milujem vlasť svoju,
milujem jej ľudí, klaniam sa jej kroju,
rovnako jej vlajke, tak ako aj hymne,
však Slováci moji, vždy držali pri mne,
... Je to taká chujovina až sa mi v tom nechce pokračovať, tak nič