Mám týždeň na rozhodnutie, o mojich seminároch na šk. rok 2010/2011.. V tom ročníku budem v Septime osemročného gyma, a silo rozmýšlam, že po gyme pôjdem na veterinu..
Tieto semináre budú pre pňa kľúčové, pre aké sa teraz rozhodnem=mo
Tak no podľa mňa tá chémia na prímačkach - ak si dobrá z chémie aj bez semináru a všetkému rozumieš, tak podľa mňa seminár nepotrebuješ až tak..radšej sa zameraj na BIO..ale tak to len moje rady..a NOSka- ako poznám tohoročné semináre na mojom gympli- je to o niečom inom ako normálne hodiny - ako poznám svojich spolužiakov dosť na to nadávajú a nezvládajú to..ale tak ak si veriš-len tak do toho dievča !!
Dik predsa, neviem na 1oo percent, ci chcem tu veterinu, neviem co sa este vykluje v tej hlave BIO je pre mna uplne super, len ma bitanika vytaca jak nikdy Ale tak, my mame seminare neznamkovane, tak uz to nejak dam
a v tretom rocniku nie su uplne zavezne tie seminare..ked si das jeden taky,co na mature nevyuzijes a az potom behom 3ho rocnika sa rozhodnes,ze ho nechces,tak svet sa nezruti daj si hlavne nieco,co ta bude bavit a nebude to strata casu..
lebo ked som teraz mala tu chemiu, proste ano chapem to, ale nebavi ma to absolutne... z bio som si seminar este nemohla dat :/ ano nezruti, len ma to stve, ci sa nebudem musiet vela ucit na maturu potom, pripadne na prijimacky, ked si nedam tu chemiu :/a najhorsie je, ze ako sa rozhodnem tak mam, lebo ich potom nemozem menit pocas roka ani na zaciatku
tak ale ešte máš trochu času na maturu..ako na našej škole máme teraz v štvrtáku len semináre - a nič iné..tiež som si nedala chémiu, lebo proste necítim sa na to..ale Bio mám a je to dobrá príprava na maturitu si myslím, aj keď tá chémia mi dosť chýba a bude aj chýbať keďže chcem ísť na medinu..ale tak stále sa utešujem, že hádam sa to nejak naučím a doučím do prímačok - podobný prípad - vedela som, ale nebavilo ma to..
Tiež som spravila chybu minulý rok a vybrala si na seminár do 4teho ročníka matiku - vždy ma to bavilo a išlo mi to..ale prišiel tento ročník - triedy sme sa pomiešali a teraz ledva prešla cez polrok..a kebyže si môžem teraz otrieskať hlavu za to tak si otrieskam..:/
na primackach mas podla mna bio, chem, a fyz ... nevem ake mas predmety a ako ti idu, ale ak naozaj ces veterinu, ta si nehaj tu chem ... a aj z nej maturuj ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov
Tiež som spravila chybu minulý rok a vybrala si na seminár do 4teho ročníka matiku - vždy ma to bavilo a išlo mi to..ale prišiel tento ročník - triedy sme sa pomiešali a teraz ledva prešla cez polrok..a kebyže si môžem teraz otrieskať hlavu za to tak si otrieskam..:/