nechcem byt zla, ale stavaju sa aj horsie veci. A co mas robit? Skus sa vzchopit, hlavne je, ze sa ten vztah skoncil a nebude ta dalej vyuzivat. Najdi si nejaky konicek, co ta bavi, si mlada, po case zabudnes. A svojim kamaratom to vysvetli, ved aj tvoja kamaratka vie, aky je, tak nech im to povie. Ak su to skutocni kamarati, uveria tebe, inak ti za to nestoja.
A hore hlavu, bola si hlupa a naivna, ale to neznamena, ze preto nemozes byt este stastna.
nesmierne ma potesilo ako si prehladne napisala diskusiu. fakt nadhera a to je pochvala nie vysmech.
Nedalo by sa povedat, ze su to tvoji dobry kaamrati teda boli. Moji kamarati ... ani neviem ale urcite viem, ze keby o mne niekto zle rozpraval tak by mi to povedali a ja by som im to vysvetlil. Ale nie je pekne do partie kamaratov tahat tvoje pletky s nim. To by si si mala dat do hromady ty a nie to tahat medzi tvoje a jeho kamaradky je na nich co si o tom pomylia. Spravila si v tom chybu. bol to polda mna len zachvad zurivosti a ked sa ti daco take stane narataj do 10 alebo aj 5 minut pomoze to.
A samozrejme nemsiem zabunut aj na toho paka ale to je kapitola ina. Pozor si treba davat ale zasa nie podozreivat kazdeho jedneho.
a robit nemusis nic rob to vo si robila aj pred tym ako si mala toho chalana. s tohoto sa nestriela. su aj horsie veci ako toto
hmm po prve je to idiot...kasli na neho!!!...nezasluzi si ta ... po druhe neber to v zlom ale urobila si velku chybu ..bola si slepa laskou ...ale nie si prva ani posledna ... ale ber to tak ze mas sancu sa z toho poucit... je to ista skusenost ... a ver mi ze este sklamani v laske zazijes mnoho kym najdes toho,,praveho" .. ale vsetko to budu skusenosti ktore potom mozes vyuzit v buducnosti ... tes sa z kazdeho vztahu aj ked budu boliet .. sa hovori ze cim viac bolesti v laske tym krajsia laska ta neskor caka ... po tretie ak sa ti kamarati obratili chrbtom tak to nie su dost dobri kamarati ... skus im to vysvetlit ...a ked ta nebudu pocuvat kasli na nich ... a po stvrte ver mi ze toto este az take zavazne nie je ... mohlo sa stat i horsie tak hore hlavu ono sa to napravi .. a srdiecko cas vylieci ...
Tak za prve pomsta sa neroby hned ale casom ked ludia uz nemyslia na to aby bol prekvapeny a necakalto a roby sa iny druch pomsty nie takyto primitivny a decky.....a este jedna vec mstia sa ludia ktory chcu klesnut na toho druheho uroven....ja byt tebou sa poucim a dobre si rozmyslim komu hned dam!!!
No s tým ti asi nepomôžem ale mám podobnú skúsenosť z Jednou ženskou polroka zo mňa robila debila a myslí si že zo mňa môže robiť debila aj naďalej...
Robila zo mňa blbca a ešte ja som na vine že ona zo mňa robila blbca.... Poviem ti len toľko že pomstu treba nechať vychladiť... Vieš ja som to nechal na čas kým sa tá holka vyfarby sama že aka je piča... Vieš skutočnosť je taká že ona mala chlapca a podvádzala ho somnou potom keď sa sňou rozišiel tak ma začala ťahať za nos a ja som bol slepý... Raz som zriešil fakt že príjemnú sexi žensku a aj jej som sa kvôli nej vzdal... v láske treba používať viac hlavu ako srdce... Ke´d sa chceš pomstiť tak by si mala tomu dať čas.
Tá ženska o ktorej píšem ma vymenila po tom všetkom čo som sňou zažil za iného ako pneumatiku... Po mesiacoch raz prehlásila pred všetkými že by sa nikdy nevyspala z chlapcom čo ho neľúbi a vtedy som jej zasiahol ego... Chcela zase zo mňa spraviť idiota tým že povedala že som debil a že vtedy ke´d sa sňou jej ex rozišiel som sa sňou mohol vyspať... Tým pádom poprela prvé prehlasenie a serie si do hubi a tak sa zničila pred všetkými kamarátmi teraz už som získal ľudi ktorý sonou držia lebo vedia aká je a kedysi ma tiež mali za dákeho chuja len preto že som si to kvôli nej vedel posrať dobre....
no ak ti na tych kamaratoch zalezi tak mozes skusit stretnut sa sjednym vyrospravat sa a presvedcit ho a popripade aj s tou druhou vyuzivanou a potom stretko s dalsim kamosom a s dalsim....
a nakoniec sa aj medzi sebou budu presviedcat o tvojej pravde ak su kamarati
Nooo....bolo to od neho dost hnusne to je jasne. je to pako a jeho kamarati asi tiez...a co sa tyka tych tvojich- to asi nebudu pravi kamosi, co? a ak ano, ich to prejde, casom...aspon vies, kto je pravy priatel a kto nie.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
20 komentov
To je ale pako riadny ...
A hore hlavu, bola si hlupa a naivna, ale to neznamena, ze preto nemozes byt este stastna.
Nedalo by sa povedat, ze su to tvoji dobry kaamrati teda boli. Moji kamarati ... ani neviem ale urcite viem, ze keby o mne niekto zle rozpraval tak by mi to povedali a ja by som im to vysvetlil. Ale nie je pekne do partie kamaratov tahat tvoje pletky s nim. To by si si mala dat do hromady ty a nie to tahat medzi tvoje a jeho kamaradky je na nich co si o tom pomylia. Spravila si v tom chybu. bol to polda mna len zachvad zurivosti a ked sa ti daco take stane narataj do 10 alebo aj 5 minut pomoze to.
A samozrejme nemsiem zabunut aj na toho paka ale to je kapitola ina. Pozor si treba davat ale zasa nie podozreivat kazdeho jedneho.
a robit nemusis nic rob to vo si robila aj pred tym ako si mala toho chalana. s tohoto sa nestriela. su aj horsie veci ako toto
No s tým ti asi nepomôžem ale mám podobnú skúsenosť z Jednou ženskou polroka zo mňa robila debila a myslí si že zo mňa môže robiť debila aj naďalej...
Robila zo mňa blbca a ešte ja som na vine že ona zo mňa robila blbca.... Poviem ti len toľko že pomstu treba nechať vychladiť... Vieš ja som to nechal na čas kým sa tá holka vyfarby sama že aka je piča... Vieš skutočnosť je taká že ona mala chlapca a podvádzala ho somnou potom keď sa sňou rozišiel tak ma začala ťahať za nos a ja som bol slepý... Raz som zriešil fakt že príjemnú sexi žensku a aj jej som sa kvôli nej vzdal... v láske treba používať viac hlavu ako srdce... Ke´d sa chceš pomstiť tak by si mala tomu dať čas.
Tá ženska o ktorej píšem ma vymenila po tom všetkom čo som sňou zažil za iného ako pneumatiku... Po mesiacoch raz prehlásila pred všetkými že by sa nikdy nevyspala z chlapcom čo ho neľúbi a vtedy som jej zasiahol ego... Chcela zase zo mňa spraviť idiota tým že povedala že som debil a že vtedy ke´d sa sňou jej ex rozišiel som sa sňou mohol vyspať... Tým pádom poprela prvé prehlasenie a serie si do hubi a tak sa zničila pred všetkými kamarátmi teraz už som získal ľudi ktorý sonou držia lebo vedia aká je a kedysi ma tiež mali za dákeho chuja len preto že som si to kvôli nej vedel posrať dobre....
Daj tomu čas a potom podkop jeho Ego musíš ho k tomu donútiť aby sám ukázal že aky je....
a nakoniec sa aj medzi sebou budu presviedcat o tvojej pravde ak su kamarati