nechcem tu samozrejme zobrat o peniaze len sa chcem spytat ci niekto nevie nieco o brigadach na jesen a zimu ktoru by som mohla robit aj ja kedze mam 16.Cez leto som mala lenze pre zle pocasie mi odpadol cely mesiac!!!a proste ma bavi mat vlastne peniazte
skus roznasat prospekty od Kauflandu alebo tak nieco. Je to sice len raz do tyzdna, tak na dve hodiny (zalezi aky mas rajon), trochu tazsia robota, ale da sa robit celorocne a ako zdroj vreckoveho sa hodi
tam je strasne tazke najst si brigadu lebo mamicky ktore tam robia (kaufland,tesco,mestske noviny,pozickove firmi atd) to davaju velmi casto roznasat svojim detickam
presne, suhlasim s eskarinou. ked vies ze mozes ponuknut niekomu brigadu, tak by si bol pako, keby si to ponukol niekomu cudziemu, miesto toho aby si to ponukol svojemu dietatu.
Typek co si pako ? Kazdy lepsi job si zozenies akurat tak protekcne, musis sa dopocut, ze tvojho kamarata kamaratov oco niekoho potrebuje a mas dobry job, cez konkurzy a inzeraty si najdes akurat tak robotu v ktorej povazuju ludi za suciastky systemu ....
Aj ja mám 16 ako nemám brigádu ale viem, že správne známosti sa vždy hodia... veď už teraz mám kamošov starších, čo sa oplatia... vlastne to vidím na bráchovi sú to vlastne naši spoloční priatelia... A brácha vedel vždy všetko zohnať či lacnejšie alebo keď nemal prácu aj keď sme z malého mesta hneď mal zo dve ponuky... a keby nepoznal ľudí nemá nič. Ale je pravda, že je šikovný, lebo firmy sa idú o neho pobiť
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
12 komentov
inak skús si niekde v Reštike vybaviť brigádu...