no...to by bolo najrozumnejsie...akoze...nieje to trochu take divne,ze ako nenapadne sa sces niekoho spytat nieco? riadne..pri za nim...daj mu brutal pusu a neodola... ...
No..chcela som čo najnenápadnejšie,pretože je to moj dlhoročný kamarát a ak sa mýlim,chcem sa mu aj potom pozriet do očí ešte hh... nemate daku frazu,možno niečo aby som to mohla v horšom pripade zviest na humor a tak..
a to ti je kamarat a nevies sa ho otvorene spytat ? to co ste za kamarati .... ja poviem kazdemu kamarato co a ako ,,, boha ludia ved kamarat to je svate tomu povies vsekto aj to zle aj to dobre , aj to co citis ked nie povedz ze je to tvoj dlhorocny znami
Tak ale ja mám vela kamarátov,aj ked sa poznáme dlho,nebavím sa s nimi o takychto osobnych veciach...ja s nim pijem pivo a smejeme sa..,nepytam sa ho,či sa mu tamtá brunetka pači a že ma dobru rit a podobne...
ja zase hej ,, a tie zakladne veci o tom ze keby sa dalo mala by som nieco s tebou s kamaratmi preberam .... a prave preto ni eje dobre s par ludmi organizovat chaty , lebo by to nedopadlo dobre
hh tak to hej,ale medzi mojimi kamarátmi a mnou sa taketo veci nepreberaju,ked už tak..tak to vedia chalani medzi sebou,ale načo by mi to hovoril,ked si myslí,že som s iným,možno si nechce pokazit kamarátstvo alebo tak...
Je to kamarát ale on si to myslí,pretože som teraz začala s jednym častejšie chodit von,no ok chodievame na rande občas,ale to je len také spoznávacie a on vždy vie,že som bola s nám,tak si to tak všelijak sám domyslel,...
pokazit si kamaratstvo tym ze poviem co citim ? fiiiiha ja by som nemala ani jedneho kamarata potom , mam kamosku ktora vie o mne presne co citim ked sa na danu vec pozriem . ale vsetci ostatny cca vedia co k nim citim , ci sa mi pacia ,,, co povazujem za dobre , nacom si potrpim .... take kamaratstvo ked ten druhy nepozna moji sny , city a tuzby ja nepovazujem za kamaratstvo
a ty máš kolko takýchto "kamarátov"? ja mám podobných ako je on okolo 15 a to má každý presne vediet či sa mi náhodou nepáči? no príde mi to čudné,hej aj ja mám asi troch alebo štyroch kamarátov (stále hovorím o mužskom pohlaví u žien je to samozrejme uplne ine),ktorý o mne vedia kto sa mi páči a podobne...keby ma každy kamarat vediet,že napr. tamten sa jej vždy páčil a na hentom sa jej lubia jeho oči a s tým by sa chcela vyspat asi by som sa hambila vyjst z domu....
tak mam cca 20 chalanou za kamosou ktorym to poviem , korym v pohode poviem , ze mi treba srat ,ze mam krami , ale akoze ja som clovek otvoreny , cize ja s takymi vecami problem nemam , ked nieco citim k niekomu , niecomu , preco by som sa zato mala hambit ? akoze ak si o mne pomysli : no p.... co si o sebe mysli... tak si ja pomysli : no k.... ako som sa s tebou mohla bavit
Ja mam podobny problem len akurat ten moj ma babu...povedz mu ze je zlaty a ze ta pritahuje ak vsak on nexce nic s tebou a je kamos tak no problem, nemusis sa bat ze sa mu nebudes vediet pozriet do oci...ak je idiot tak sa s nim uz nemas preco bavit
No, ak chces vediet moj nazor, tak _priamy pristup nefunguje_ (resp. nie uplne ). Mozno na dlhorocneho priatela, kamarata, ale aj tych by si zaskocila navrhom z nicoho nic. Imho si s nim vyraz zoparkrat von, nemusi to byt ani chapane ako rande a sleduj jeho reakcie... ci sa ta bude castejsie "nahodne" dotykat, ked to budes robit aj ty, reakcie, oci, penis, blabla. Ci nebude stat rec, co nazory a ci vase dusevne puzzle pasuje
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
to su reci co?
Pocuj XYZ je mi to blbe vies ale nemame 5 rokov aby sme sa bili ani 10 aby sme si kradli desiaty , moze medzi nami dvoma nieco byt ?
a on povie : jasne , aj ty sa mi pacis , skusme to
alebo : jasne kamarati mozme byt (ten lepsi pripad )
no hlavne sa nepýtaj iného kamaráta ktorý je aj s ním kamarát
stačí ho nejako oboznámiť so skutočnosťou že si single, potom sa mu trošku ukazovať na oči
ak sa nechytí, vtedy treba osloviť jeho kamaráta