Prosím Vás, aký je najlepší časovo i dátovo neobmedzený internet na notebook?
prosím končí mi starý net ktorý bol však dátovo obmedzený a to je na kkt a najpouživanejší od T-comu že je nespolahlivý a dosť často padá a pod veci.... prosím
T-Com je v pohode. Mne nejde len ked mi pocas burky blesk zrusi ochrany, modem az po sietovku vo veziaku. A jedine co nemam rad su elektronicke faktury, reklama a chyby v nich.
Ja mám tiež od T-comu a naozaj málokedy nejde a ide vždy rovnako, či je ráno alebo večer, je dosť stabilný.
A ak je porucha, tak v priebehu pár hodín je odstránená-aspon aj mám takú skúsenosť, čo pri všetkých poskytovateloch tak nebýva, často človek čaká aj týždne, hlavne ak má poruchu iba on.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Ja mam od tcomu nejake turbo, ani neviem ake, nesiel asi dva krat za 5 rokov co ho mam, plus router s wifi cize si beham po byte
A ak je porucha, tak v priebehu pár hodín je odstránená-aspon aj mám takú skúsenosť, čo pri všetkých poskytovateloch tak nebýva, často človek čaká aj týždne, hlavne ak má poruchu iba on.