@mm47 však také najkludnejšie, najvhodnejšie pre bežnú rádiovú spoločnosť lebo vieš keď ej to do školy... ak by to nemalo byť na školskú súťaž tak jednoznačne du reichst so gut, asche zu asche a spiel mit mir a nahodou amour je môja srdcovka :/
@mm47 mna nový tiež moc nedostal akorát Haifish sa mi dosť lúbi a aj buckstabie (netuším jaks a to píše *- ako ktoré... ale anpr. wo bist du a stirb nicht.... to už je mimo nich.... ale je to aj tak fian
@mm47 tak taku ameriku alebo benzin som počula keď som ešte fičala na elane a radiu a ani ich nejak nevnímam.... jeden čas ma strašne bral zwitter a stein um stein
keine Hofnung ale to mam z ...Wiener blut a hodí sa mito... keď vidím na nemine ako sa tam všekto mení... ako už eln tie samotné redložky sú pre mňa problém a nie to ich všade prítomné menenie, všeliaky slovosled bla bla bla.... ja sa učím tretí rok
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
alebo, ak chceš, aby sa na teba divno pozerali,
tak potom:
alebo skus pozriet neaku sracku od tokio hotel
nemam sice tu skladbu rad ale je to jedina v nemcine ktoru poznam...spievat v nemcine by mali zakazat!
ale keď peknú, tak jedine
no, je zo nejaký iný Gunther, ale
ešte?
@michallubusky danke
Najlepsia 4ka je- links , du hast , feuer frei , ich will
Moskau , Tier ,Weises fleisch Amerika ? tie su tiez dobre celkom
Mas slovnu zasobu to je fajn sice take slova asi nepouzijes ale aspon nieco ja by som mal tiez mat po 12rokoch NJ v skole ale nic (ROFL)
keine Hofnung ale to mam z ...Wiener blut a hodí sa mito... keď vidím na nemine ako sa tam všekto mení... ako už eln tie samotné redložky sú pre mňa problém a nie to ich všade prítomné menenie, všeliaky slovosled bla bla bla.... ja sa učím tretí rok
a nic ? ale prosim ta
Co hovoris na Alejandro? No dobre to uz je o inom
Vazne nic , viem menej ako z AJ po 3 rokoch.
Ked tak citam asi si idem vypocut, mozno som niektore z toho ani nepocul este
aké alejandro?
inak všimla som si že u mnohých nemčinárov to tak je
je ich mám už odpočúvaných ojojoj....to už je ejdnoducho taka srdcovka
To bol chytak nepoznas > Lady gaga -Alejandro (ROFL)
sa smejem jak chorý vždy keď to vidím...ale aký boli maldý vtedy
aha jasne vieš je to dosť velký skok odtalto no jasné, sa ti lubia take?
0:55 - EPIC
Ja som kukal v niektorych klipoch ze aka korba je Til
til je jebavý no ale však už má cez 47 z jeho vekovej kategorie je ešte Trent Reznor úžasný pre oko
ako ale osobne sa mi till najviac lúbi v tých čimách na podpatku
Dobre video , dobre by sa pritom cvicilo
Ale zzenstileho ho nemuseli robit v tom videu
Najvacsi pan je Flake
vyskusaj
to ona sám si myslím ale on aj keby ja neviem.... mmne tam vobec nepripadá zženštelí len komický
ahá jasné ten malí cicik za klávesmi ten ano sa mi zasa lubi ked an live vystupeniach till páli flakea vo velkom hrnci
Mein teil , jak ho varil
Alebo song Rammstein , jak si zapalil ten oblek milujem ohen
hej? to si zajtra pozrem ohen je fain akorát že mám nutkanie všetko páliť
Proste su to majstri , podla mna nikto nespravi taku sou na koncerte ako oni.
@hetfield ale ako rada všetko podpalujem tak aj ohňa bojím