už dlhšiu dobu som zaľúbená do spolužiaka,len neviem ako mu to povedať,on je hrozne aj milý aj všetko,ale jednoducho sa k tomu neviem dokopať,myslím,že ma má rád,len pri ňom je to dosť ťažko povedať,lebo nie je zrovna ukecaný,ale je ku mne milší ako ku ni
@fallangel ty nevieš, ako mu to povedať? no teda... ja som sa naučila rozprávať už keď som mala 2 roky... veď normálne prídi za ním, otvor ústa a povedz mu to... poznáš snáď iný spôsob? (na sms-ku, telefonát alebo e-mail zabudni, je to povrchné )
najprv by si si mala premyslieť či to naozaj chceš,pretože je tvoj spolužiak a vzťahy v triede sú komplikované...ak by ste sa po čase rozišli a preplo by mu,tak by si to v triede ľahké nemala
@fallangel@17 Keby sa mi nepáčila, tak by som logicky povedal nie. Čo keby si ho najprv skúsila niekam zobrať von namiesto toho, aby si sa ho pýtala či chce s tebou chodiť? Osobne mi tá veta pripadá dosť divne: "Chceš so mnou chodiť?" Ak si budete rozumieť, tak sa to prirodzene vivinie tak, že budete spolu tráviť viac času a "chodíte spolu". Či nie?
*tu bol dlhý kritický koment ostro mierený proti tunajšiemu osadenstvu a jeho chabým vyjadrovacím schopnostiam; ktorý som zmazala, lebo som sa dnes rozhodla nebyť hnusná*
@tartar2009 tie tvoje nápady sa mi hrozne páčia len s tým e-mailom to bude zložité,lebo po prvé,práve mu nejde net,takže mám smolu a po druhé,aj keď mu ide,jednoducho tu je tak raz za mesiac,lebo nestíha a nechce sa mu....buď má tréning,alebo je stále vonku a tak....nemal by si ešte nejaký??? a ďakujem
Nenapadlo by mi veru polopate - tak iba tomu natvrdlému!
A čo tak, či v niektoré poobedie nemá čas niekam zájsť - podľa toho ako rád zvyčajne trávi voľné chvíle (treba zistiť napríklad záľuby).
Spoločne strávené chvíľky ponúkajú mnoho príležitostí lásku vyjadriť rôznymi peknými a hlavne nevtieravými spôsobmi - pokiaľ nie je natvrdlý, pochopí... Pokiaľ je - tak po tej lopate.....
A keby si moc chcela kresliť - skús to otrepané srdiečko s Amorovým šípom - jasné ako facka..! Veľa šťastia!
@etelnair už naša prvá spamovacia epizódka obrátila môj život naruby. Zakaždým, keď si na hlavnej stránke nájdem reakciu od Teba, zatrepoce mi kardiostimulátor. Dňom i nocou musím myslieť na to, či na mňa v nadchádzajúci deň zareaguješ alebo mi inak prejavíš sympatie. Zanedbávam povinnosti a vraciam sa k počítaču, len aby som v napätí očakávala desiatky nenápadných drobností, neomylný prejav Tvojho úprimného záujmu.
17 : Keby si mi povedala vetu: Chceš so mnou chodiť? Asi by som si myslel že ti šibe. Ak sa ti naozaj páči odporúčam ti ísť naňho s citom. Nech z Teba nedostane strach. Ja to zvyknem robiť tak, že sa akoby "náhodou" stretneme niekde v obchode alebo nejako tak a snažím sa udržať diskusiu tak, aby sa so mnou cítila dotyčná príjemne. A ku koncu nadhodím že by bolo fajn vyjsť si niekedy von , no a už to tam je. Hlavné je nemať strach pred tým že sa strápniš....
hmm najskôr než by som mu to povedala by som sa s ním dajako zblížila viacej . napr. by som sa ho spýtala či nechce isť napriklad niekma von alebo na zmrzku xD no a po čase by ta možno aj on sám pozval trebars do kina .... ked to vide tak si myslím že mu už nič hovoriť nemusiš....... on ti to povie sám
nie sama mu to nehovor... proste s týmto mám už skúsenosti.. nemáte nejakeho dobreho spoločného námeho ? proste nájdi si nejaku zamienku že bu máš niečo priniesť.. (aby to vychádzalo na piatok do školy mu tú "vec" zabudni tak mu ju máš priniesť večer von.. večer vonku sa nejak zabavíte navrhni mu nech si s tebou dá frťana jedného dvoch troch a potom to už pojde samé.. vytvor situaciu kde budete sami.. ked ostane ticho priblíž sa k nemu pozri sa mu do perí na oči a opakuj to kým ťa nepobozká.. ak pobozká tak to máš vyhraté ak nie tak smola.. :/
@malapohroma ...hey hey aspon niekto je tu z normálnou mienkou ..nemám rada ludí čo odsudzujú mladších ...akože..aj ja odsudzujem ale len také jeble deti namyslené ked majú hello kitty dmček na barbinky ...(v skratke namyslené)...Ale tak aj on mal raz 13 aj kazdy mal 13 alebo 12 to je jedno chapeme sa
urobíš to tak, že prídeš k osobe, otvoríš hubu a povieš čo chceš ..tak ťažké... niekam ho pozvi, nie sme v 18storočí, že všetko musia robiť len chlapi.
Jednoducho ho zavolaj na romantickú prechádzku a povedz mu čo k nemu cítiš....ty nič nemôžeš stratiť,ale naopak môžeš iba získať. Chce to iba odvahu a tú nájdi čím skôr,pretože keď mu to nepovieš ty,tak mu to povie iná a potom bude neskoro a potom sa budeš preto trápiť do konca života??? Tak choď do toho!! Držím palec
Vies co urob? Povedz mu to! Ze sa ti jednoducho paci a pritahuje ta. Mozes aj nenapadne, poslat mu listocek alebo jednoducho pouzi fantaziu! Chlapec by sa nemal coho zlaknut praveze naopak malo by mu to lichotit! A ked ti povie, ze ty ho nepritahujes, tak nebud ku nemu odmerana. Spravaj sa, tak ako vzdy a hlavne usmievaj sa pred nim! Nech vidi, ze ta to netrapi! Potom ho to zacne stvat, uvidis
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
A čo tak, či v niektoré poobedie nemá čas niekam zájsť - podľa toho ako rád zvyčajne trávi voľné chvíle (treba zistiť napríklad záľuby).
Spoločne strávené chvíľky ponúkajú mnoho príležitostí lásku vyjadriť rôznymi peknými a hlavne nevtieravými spôsobmi - pokiaľ nie je natvrdlý, pochopí... Pokiaľ je - tak po tej lopate.....
A keby si moc chcela kresliť - skús to otrepané srdiečko s Amorovým šípom - jasné ako facka..! Veľa šťastia!
@etelnair už naša prvá spamovacia epizódka obrátila môj život naruby. Zakaždým, keď si na hlavnej stránke nájdem reakciu od Teba, zatrepoce mi kardiostimulátor. Dňom i nocou musím myslieť na to, či na mňa v nadchádzajúci deň zareaguješ alebo mi inak prejavíš sympatie. Zanedbávam povinnosti a vraciam sa k počítaču, len aby som v napätí očakávala desiatky nenápadných drobností, neomylný prejav Tvojho úprimného záujmu.
Jediný makovník a som Tvoja!
(Ni, už sa mi vo vytržení pletú prsty.)
Point taken?
@etelnair ďakujem za spoluprácu. Aj tak raz neodoláš!
podľa mňa to nechaj tak
alebo potom nájdi v sebe štipku odvahy a povedz mu to priamo do očí a narovinu
@251lalia251 Pretoze to vidim na jednej kamaratke ktora ma uz 14 ani ne 13
Teraz 13ky ""fajcia"" v 14 jebu a v 15 strikuju dupacky
Ty to nevidis lebo si v tom veku nehovorim ze aj ty si taka ale vacsina je.
Sama uvidis ked budes mat 19 aky potom budu 13 rocny , to bude nieco velmi zle
No ja neviem .... keby ti povedal nie,tak by bolo trápne "ticho"!...
už od základnej si vravím,že spolužiaci sú niečo ako zakázané ovocie
(pri niektorých aj hnilé)...
a ešte aj v 13-tich!neviem či je to zrovna zalúbenosť...pobláznenie je lepšie..
v prvom rade neseď na čereve pred PC
urobíš to tak, že prídeš k osobe, otvoríš hubu a povieš čo chceš ..tak ťažké... niekam ho pozvi, nie sme v 18storočí, že všetko musia robiť len chlapi.
a pokiaľ ho niekam pozveš, uvidíš že bude nadšený