Ku**a ľudia mali ste vo vzťahu niekedy taky pocit, že ste proste partnerovi neverili že vas lubi atď a podobne veci. Zožiera ma to neviem prečo mam stale taky pocit
za tie styri a pol roka sme mali aj temnejsie chvilky a urcite mi to napadlo,a aj jemu. Hlavne prvy rok co sme boli spolu,teraz uz nastastie toto neriesime
Rada: povedz jej o tom,v klude. Porozpravajte sa a rieste veci a hladnou hlavou. Drzim palce
@8 Ja som na zaciatku verila viacerym, ze ma maju radi, ale casom to proste konstantne vyvracali. Tam si nebolo co domyslat, proste som mala pocit, ze sa ku mne spravaju tak, ako by sa nemali. Mozno im zalezalo aj nadalej, co ja viem, nic to nemeni na tom, ze mi akurat tak ublizovali.
Zasmejte sa mi všetci ale po pol roku sme k sebe zase nejak natrafili ten prvy krat to bolo uplne hrozne ale teraz mi to pride uplne super teda aspoň prišlo až na posledny čas @tasha5
noooo lebo to nemusi tak citit ale povie lebo na to cakas, hoovrim zo svojho poladu, proste na mna sa neda tlacit,zeee citis to aj ty proste aby si sa necitil zle povie to nepresvedcivo a to moze byt problem, mohlo by to byt? alebo aj @10 a musite to nejak rozpumpovat opat
poznám to veľmi dobre. Nanešťastie u mňa to bola aj pravda. Teda pravdivý pocit. Skús si spísať na papier dôvody prečo máš ten pocit a na druhý deň si to prečítaj,či to dáva zmysel.
Nebola to ironia, holy fakt. Proste ano, obcas sa nudim a mam pocit, ze sa furt bavime o tom istom, a otravuje ma to, preto chcem byt sama/inde/s niekym inym jednoducho vycistit hlavu a nabrat nejake nove impulzy, nech potom mozme opat nejako fungovat
90% problemov vo vztahu (ak ich nevyriesi koitus) vyriesi normalne sa o tom porozpravat. Ale velmi vela sa prave toho boji, ze pocas toho rozhovoru pride hadka alebo dokonca rozchod, tak tie problemy ignoruju a dufaju, ze prejdu sami.
Normalne jej povedz ze sa s nou chces o tom porozpravat, my ti velmi nepomozeme. Akurat si myslim, ze tieto domnienky o nelubeni su takmer vzdy iracionalne, keby ta nelubila, tak s tebou (zrejme) nestraca cas.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ci?
Rada: povedz jej o tom,v klude. Porozpravajte sa a rieste veci a hladnou hlavou. Drzim palce
už idem
Nebola to ironia, holy fakt. Proste ano, obcas sa nudim a mam pocit, ze sa furt bavime o tom istom, a otravuje ma to, preto chcem byt sama/inde/s niekym inym jednoducho vycistit hlavu a nabrat nejake nove impulzy, nech potom mozme opat nejako fungovat
Normalne jej povedz ze sa s nou chces o tom porozpravat, my ti velmi nepomozeme. Akurat si myslim, ze tieto domnienky o nelubeni su takmer vzdy iracionalne, keby ta nelubila, tak s tebou (zrejme) nestraca cas.