...presnetak, ide predsa o to aby sa uz konecne vlada a cele slovensko uvedomilo, predsa cigani su tu na slovensku pristahovalcami z Indie a zdieraju tento stat, brzdia ekonomiku a to dost rapidne...
A este k tomu aj terorizuju obcanov, kradnu, robia bordel a siria strach... Podla mna to nieje normalne....
(teraz bola rec o ciganoch, vieme ktorich... nie slusnych romoch...)
cely problem to urcite nevyriesi, ale aspon v tych lokalitach bude vacsia koncentracia policajtov, a to bude posobit uz ako prevencia proti potencionalnym kriminalnikom
@piccolo uz asi tyzden sa tu vedu temy o pospolitosti a inych ci podobnych veciach.. a vid. takto to vzdy skonci... dvaja modrolini pridu alebo viaceri privrzenci SP a je to tu a co z toho ? nic... prd.. maju svoj nazor a tu o nom diskutuju nakoniec si kazdy povie aky su to ...... a nediskutuju...
@alpynus tu je pravidlo pre vsetkych ostatnych NECHAJ PREJAVIT NAZOR AJ INYM A NENUT TEN SVOJ INYM
"svrbia ma hnaky na rukach (smajlík) chcelo by to nejakeho vyholene znicit (smajlík)"
toto podla mna nie su nazory. preto som reagoval primitivnym sposobom.
Moj postoj k tomuto kroku je pozitivny, lebo ti ludia co tam ziju maju s kriminalitov naozaj problemi. Nevnucujem ti to, mozes sa vyjadrit co sa ti na tom nepaci. Vtip je ale v tom, ze tym co stym nesuhlasia sa vacsinou zmozu iba na taketo vykriky do tmi.
Však ja Ti ho neberiem, len Ti vravím pravidlá, ktorými sa riadia veľkí ľudia ; )
Mimochodom, protirečíš si.
Na jednej strane vravíš, že "NECHAJ PREJAVIT NAZOR AJ INYM A NENUT TEN SVOJ INYM" a na druhej strane by si najradšej zničil ľudí z SP (a tým im nenechal možnosť prejaviť svoj názor), ktorí majú očividne iný názor ako Ty.
@zamidari rasisti bolo pisane na to ako by vsetci radi odstrcili romov prec... a pritom poskytnut im dostatok financii myslim si ze by snimi vynalozili s vacsim rozumom ako niektori "biely"
a moj komentar posledny bol @alpynus ovi a nie tebe si si ho zobral osobne asi
a skus si pozriet to ze v akej malej chatke dokazu zit aj 7 keby dostali staru budovu skoly ktora sa nepouziva a niaky material na jej zrekonstruvanie su dostatocne pracovity na to aby to spravili svojpomocne a byvali tam v lepsich podmienkach ako osadach... ale len by trebalo aby viac ludi chcelo ako tych par z osady... a museli by chciet aj poslanci napr. a nie len osadnici... ci ako inak ich nazvat..
tod vso.. viac sa tu nevyjadrujem k tejto mensine.. kazdy kto ich odsudzuje za farbu a miesto pobytu by sa mal pozret na seba... ci by tiez neodisiel z inej krajiny niekam za lepsim zivotom keby mohol... ale to je jedno...
@alpynus kde zakazujem prejav SP ? prepac ale ich prejav je dost zaujimavy a mam pocit ze na hrane slovenskych zakonov.... a ludskych prav cize obranujem len ludske prava a slobody ak ti to daco vravi..
Napísal si, že by si holohlavých najradšej zničil, čo je základný prejav neznášanlivosti popierajúci akékoľvek ľudské práva.
Ich prejav si nevidel a zrejme si o ňom ani nečítal, v Šarišských Michaľanoch sa vôbec nehovorilo s rasovou neznášanlivosťou proti rómom, točilo sa to o niečom inom.
Inak, bol si už niekedy aspoň prstom na mape na východnom Slovensku?
To by si nemohol vyprodukovať takú blbosť, ako v @15 ; )
mna cigani 2 krat okradli a raz ma fackovali ked som bol maly.... je to chore proste pokial tu ide v nedelu po ulici decko alebo stary clovek po prazdnej ulici skutocne sa ma dovod obavat mozno aj o zivot pretoze cigani vyliezaju a neustale cihaju koho by mohli okradnut aj za cenu rozbitej hlavy !
Plne chapem zhromazdenia vyzsie uvedene a stotoznujem sa s ich myslienkov nie nie je to rasizmus ! Len Slovaci konecne nasli odvahu povedat ""a dost"".
osobne nemám rád cigáňov, myslím teraz tých kriminálnikov atď čo sa len priživujú atď...kto s tým nikdy nemal problém tak nevie...ale zasa ani SP nemusím tiež som mal zopár razy s nimi "problémy" a to iba pre to že mám dlhé vlasy...extrém ako extrém...extrém nieje dobrý...
@freedomko že rasisti chcel by som vidiet teba čo by si robil keby sa ti dačo takéto dialo
Cigánovi dá štát všetko a bielemu ? no povedz mi čo ti dá štát ked ostanes na ulici ak sa nepozbieras sam tak ti nepomoze a oni vyuzivaju v jednote je sila takze dobre vedia co robia . Stalo sa niekedy v historii zeby nejaku bytovku dali bielym ? zatial som o tom nepocul a ked vravis o tych prostriedkoch financii mame tri decke domovy u nas a je tam dost tejto mensiny maju z coho zit a robia aj tak bordel chapes uz ze otázka tejto temy nemá význam ? Biely su niekedy horší ale nie vo ve+kých skupinách!
@chemailo (po 2r diskutovat o niecom je dost od veci)
ja som sa tu nezastal romov ale som vravel ze su voci nim ludia zaujati a rasisti (to video je uz o extreme urcite najdes aj bezdomovca v BA ktori je j*bnuty k*kot a je "biely" )
a pozri sa na politikov kolko ich nabralo byty za minimalne vydavky romovia tiez a su za to horsi ? v amerike je taky vtip nabrat do papieroveho sacku psie hovna a zapalit pred dverami... tito cigani to robia itez ale trosku inac takze tak... (ale to su uz extremy a mala by sa o to policia postarat )
koncim debatu nechcem pokracova v dva roky starej diskusii
Tak ked vidím tvoje reči tu musel som reagovat aj ked je to dva roky stare a take argumenty ako tu dávaš že v amerike s tym pitlikom hovan alebo politikmi je odveci ked toto je ich styl zivota zit v spine a sirit choroby vsak v stredoveku tak zili ludia a kde dospeli k morovym epidemiam a zijeme v modernom svete tak by sme mohli byt trochu kulturny ale im to nic nehovori preto ich kazdy nenavidi lebo robia bordel v tomto state a za chvilu budu viac chraneny ako biely .... Francuzi spravili dobre ze ich vyhostili uz v pociatku nemaju taky problem ako my a preco sa sem tisnu vsak ked im vyhovuje styl zivota taky tak nech ostanu v ich krajine nemusia srat ine narody potom mame vo svete zle meno ako v eurotripe napr prisli na slovensko a tak .... Ty si asi nezazil ziadny incident s nimi, usudzujem podla tvojich reakcii .... Kazdy normalny clovek si ide najst pracu ci uz tu na Slovensku alebo v zahranici a nie zdrierat stat ako to robia oni ..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
27 komentov
A este k tomu aj terorizuju obcanov, kradnu, robia bordel a siria strach... Podla mna to nieje normalne....
(teraz bola rec o ciganoch, vieme ktorich... nie slusnych romoch...)
@zamidari ale bolo len mali tie ich capicky
Poviem Ti múdre pravidlo pre veľkých Freedomov - nediskutujem v témach, v ktorých som poriadne vedľa.
@alpynus tu je pravidlo pre vsetkych ostatnych NECHAJ PREJAVIT NAZOR AJ INYM A NENUT TEN SVOJ INYM
"rasisti..."
"svrbia ma hnaky na rukach (smajlík) chcelo by to nejakeho vyholene znicit (smajlík)"
toto podla mna nie su nazory. preto som reagoval primitivnym sposobom.
Moj postoj k tomuto kroku je pozitivny, lebo ti ludia co tam ziju maju s kriminalitov naozaj problemi. Nevnucujem ti to, mozes sa vyjadrit co sa ti na tom nepaci. Vtip je ale v tom, ze tym co stym nesuhlasia sa vacsinou zmozu iba na taketo vykriky do tmi.
Však ja Ti ho neberiem, len Ti vravím pravidlá, ktorými sa riadia veľkí ľudia ; )
Mimochodom, protirečíš si.
Na jednej strane vravíš, že "NECHAJ PREJAVIT NAZOR AJ INYM A NENUT TEN SVOJ INYM" a na druhej strane by si najradšej zničil ľudí z SP (a tým im nenechal možnosť prejaviť svoj názor), ktorí majú očividne iný názor ako Ty.
a moj komentar posledny bol @alpynus ovi a nie tebe si si ho zobral osobne asi
a skus si pozriet to ze v akej malej chatke dokazu zit aj 7 keby dostali staru budovu skoly ktora sa nepouziva a niaky material na jej zrekonstruvanie su dostatocne pracovity na to aby to spravili svojpomocne a byvali tam v lepsich podmienkach ako osadach... ale len by trebalo aby viac ludi chcelo ako tych par z osady... a museli by chciet aj poslanci napr. a nie len osadnici... ci ako inak ich nazvat..
tod vso.. viac sa tu nevyjadrujem k tejto mensine.. kazdy kto ich odsudzuje za farbu a miesto pobytu by sa mal pozret na seba... ci by tiez neodisiel z inej krajiny niekam za lepsim zivotom keby mohol... ale to je jedno...
Napísal si, že by si holohlavých najradšej zničil, čo je základný prejav neznášanlivosti popierajúci akékoľvek ľudské práva.
Ich prejav si nevidel a zrejme si o ňom ani nečítal, v Šarišských Michaľanoch sa vôbec nehovorilo s rasovou neznášanlivosťou proti rómom, točilo sa to o niečom inom.
Inak, bol si už niekedy aspoň prstom na mape na východnom Slovensku?
To by si nemohol vyprodukovať takú blbosť, ako v @15 ; )
Plne chapem zhromazdenia vyzsie uvedene a stotoznujem sa s ich myslienkov nie nie je to rasizmus ! Len Slovaci konecne nasli odvahu povedat ""a dost"".
ja som sa tu nezastal romov ale som vravel ze su voci nim ludia zaujati a rasisti (to video je uz o extreme urcite najdes aj bezdomovca v BA ktori je j*bnuty k*kot a je "biely" )
a pozri sa na politikov kolko ich nabralo byty za minimalne vydavky romovia tiez a su za to horsi ? v amerike je taky vtip nabrat do papieroveho sacku psie hovna a zapalit pred dverami... tito cigani to robia itez ale trosku inac takze tak... (ale to su uz extremy a mala by sa o to policia postarat )
koncim debatu nechcem pokracova v dva roky starej diskusii