a vo vztahoch to neplati skoro vobec... teda ako sa hovori "protiklady sa pritahuju" teda mozno sa pritahuju ale pri sebe dlho nevydrzia . Maximalne vo fyzike....
Záleží od veľa vecí. Ak niekto chce tráviť s druhým všetko voľný čas, tak určite by mali mať spoločné záujmy, no napr. ak vyhovuje každému aj kus osobného priestoru, tak si vyhovejú rozdielne povahy.
Ťažko povedať. Nedá sa povedať na 100% že im ten vzťah nevydrží . Ono dosť záleží aj na ich povahach. Ale zasa ešte som nenašla žiadneho človeka ktorý by bol úplný opak mňa/niekoho iného. Vždy sa nájde spoločná téma.
"protiklady sa pritahuju" vraj vychadza z toho, ze cim odlisnejsi genom maju dvaja, tym viac su k sebe pritahovani... ale pritazlivost je jedna vec a schopnost fungovat spolu v trvalom vztahu zase druha a tato je podla mna nezlucitelna s uplne odlisnym pohladom na zivot a zaujmami
Moja priatelka je do urcitej miery mojim protikladom. Je to taky umelecky typ. Ja som skor technicky typ. Ona je chuducka ja mam aj pupok . Ona je ukecana ja som tichy. Ja mam rad sport ona velmi nie. Ale neviem si predstavit ze by sme nemali ziadne spolocne zaujmy a postoje. Napr ak by mala diametralne odlisny pohlad na prirodu. Dolezite je najst nenaky spolocny pohlad na svet a spolocne zaujmy. Potom to je v pohode.
osobne výzorovo máme dosť protiklad mám takého antibučka ale povahovo môžem oponovať, to sme uplne rovnaký, nie je deň kedy nepovieme to iste slovo alebo vetu naraz, doplname jeden druheho to uz sa staci na seba pozriet a vieme presne na čo myslíme
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
Wtf, protiklad vo vzhľade? To by mi v živote nenapadlo vôbec porovnávať. Ja som tiež mini a môj chalan je maxi, ale za protiklad to nepovažujem.
a vo vztahoch to neplati skoro vobec... teda ako sa hovori "protiklady sa pritahuju" teda mozno sa pritahuju ale pri sebe dlho nevydrzia . Maximalne vo fyzike....
možno sa priťahujú, ale nie na dlho.
Osobne si myslím, že vo vzťahoch to tak nie je
ale musia mat podobne zaujmy a hodnoty, inak to krachne
» encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:AN...