Samozrejme že je to pravda - ale len vo fyzike! V reálnom živote to až tak celkom pravda nie je - ale predsa to má nejaké výhody - aspoň sa majú na čom škriepiť
protiklady sa priťahujú pretože sa doplňujú ale zase je aj pravda že vrana k vrane sadá ja by som bol radšej aj tak protikladu pretože sa nikdy "neomrzíte" a nebude určite nuda
Ze povazuje za seberovnych len uzku skupinu ludi, ktori splnaju akusi obskurnu poziadavku Okrem toho, kym by si nasiel decentnu Klasicku, by si sa nahladal a mozno by ti dobre az lepsie sluzila aj Bezna Raperka, pretoze by ste si boli navzajom nezvycajni, ci milion inych dovodov
teorii vyberu partnera je milon a toto je len jedna z nich, ziadna zatil nebola na 100% potvrdena, takze asi tak. urcite velmi zalezi aj od toho, v com sa odlisuju, pretoze ak maju napriklad uplne inu zivotnu filozofiu a hodnoty, tak ten vztah nemoze uspiet
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
A btw, je rozdiel medzi drbnutym raperom a raperom... neskatulkuj
nestacia trojky, ale aspon pekna postava...
ale inak asi NIE!
ja viem ,som debil
Skor to keď sa dvaja navzájom doplňajú...