Dážď. Milujem ho. Jedného dňa o ňom napíšem článok do svojho blogu. Milujem to kvapkanie dažďu na okno, milujem dážď, keď som vnútri, ale najradšej sa v daždi prechádzam. A milujem aj vzduch po daždi. Nájde sa ešte nejaký milovník (nechcem priamo napísať
ja osobne milijem burky a hlavne blesky a potom aj to bubnovanie dazda na parapetu a to super pritmie ked som doma proste super...milujem to!! a hlavne tie letne burky...mnam
tiež môžem povedať len jedno.. milujem dažď, jeho vôňu, ten neskutočny pocit.. a keď si k tomu pustim Chopinove raindrops.. nie je pre mňa nič krajšie .. teda takmer
ja osobne dážď milujem, len to má ten blbý háčik, že mi dážď vždy zničí vlasy (účes)... no pokiaľ mám možnosť (že ma už nikto neuvidí s vlasmi po daždi, lebo vyzerajú naozaj tragicky) tak sa rada postavím na dážď a nechávam sa upršať kukám do neba a kvapky po mne stekajú... juj fakt škoda tých vlasov no...
ja dážď tiež milujem a ešte väčšmi búrku... ale čo sa týka vzduchu po daždi, tak to sa nezhodneme všade je cítiť mŕtve dážďovky a mne sa z toho robí zle :-! ja skôr milujem vôňu noci. Ako psychopat pravidelne v noci vychádzam na balkón nadýchať sa toho
milujem dážď a keď sa pri ňom vzduch ochladí... keď ráno idem do školy naštvaná, zrazu mi kvapky spríjemnia deň a je všetko pekné... a ten krásny čerstvý vzduch! ani dáždik neotváram. a v noci zaspávať pri daždi čo bubnuje na okná a parapety...
no ale nemám rada dážď, čo prší aj niekoľko dní za sebou. keď je obloha neustále sivá a mňa bolí hlava.. to by som radšej odišla za slniečkom...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
minule som stál na zastávke a všetci sa tlačili v nej ja som stál vedla a kukali že prečo stojím v daždi
Väčšinou, teda takmer vždy chodím bez dáždnika, mám rada keď prší a milujem vzduch po daždi....no neviem či som milovník
no ale nemám rada dážď, čo prší aj niekoľko dní za sebou. keď je obloha neustále sivá a mňa bolí hlava.. to by som radšej odišla za slniečkom...