Prúsery, každodenne drby a haluze na intráku. Podeľ sa o tie svoje!
Toto je moja prvá diskusia. Dúfam že sa jej bude dariť
Ja osobne na intráku nebývam, určite tí ktorí tam žijú majú dosť svojich vtipných zážitkotv. Tak sa prosím tu o ne podeľte.
niet lepšie ako na intráku....ak teda, tak ja hovorím o tých vysokoškolských...ak vylúčim skúškové obdobie, kedy je to fakt makačka, tak celý semester takmer žiadne starosti...nekonečná zábava...žiadna kontrola...super ľudia....proste paráda...kto nezažil - nepochopí...jasné, že sú mnohí, ktorým takýto život nevyhovuje a radšej lanária v knihách...ak si však človek stanoví určitú hranicu, aby úplne nepodcenil školu a venoval sa štúdiu tak je to super...ja si tento život užívam plnými dúškami, a dúfam, že tak skoro neskončí
ja osobne nesom na intraku ale ke dpocujem co vyvadzaju nasi tak sa zasmejem brano natrtkany nalozeny do vytahu ani envina svet avozi sa hore dolu az dokomho iny nedaju do jeho izby na 64 si chalani z nudy holili nohy to bola nejaka stavvka :d poniektorym sa to zapacilo momentalne ma nic take nenapaada len proste na anasom intraku je 5bab a vyse 80chalanov :d povacsine futbalistou taze co to aisk tak je???????
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov