Mám 18 rokov a este som nemal dievca a celemu okoliu je to divne , dokonca niektory si myslia , ze som teply . Moj nazor je na to taky , ze moje dievca bude mojou zenou a preto si este pockam , kedze idem este na vysku . Chcel by som vediet , aky mate na
Prečo sa pýtaš, aký majú na to názor ostatní? Je to tvoj život, tvoja voľba, mal by si sa riadiť hlavne svojimi pocitmi.
Ale tak, mne je tvoj pohľad na toto celkom sympatický...
poznam starsich chalanov od teba, co nemali dievca a nikto ich za teplych nepovazuje.
neries to, nie je dolezite to, co si myslia ostatni, ale co si myslis ty sam. mas nazor, zachovaj si ho a neries okolie.
tak s niecim takým ti držím palce...len si daj pozor aby si jej to hned neoznamoval pri prvom stretnuti ...mne sa stalo ze so mnou jeden chalan tak pocital a poznali sme sa fakt kratko a stretavali este menej a dost ma to vydesilo aj ked som to velmi chcela cize chod na to pomaly ako teraz a vyjde ti to drzim palce
Problém je v tom, že ak sa neoťukáš kým si mladý a krásny tak máš problém keď si starý a dá sa na Teba pozerať.. jednoducho nevychytáš veci, o ktorých by si ináč už vedel ....a to žieňa bude musieť mať pevné nervy aby to s Tebou pretrpelo (tú fázu! ... skúsenosti sú dôležitá vec ako hovorí kolegyňa vyššie..ale good luck ...
Ale zasa to nesmies brat, ze tvoja prva MUSI byt uz tvojou zenou, vies, nemusi to na prvy krat vyjst ale inak je pekna ta myslienka, ze s tym prvym clovekom ostanes uz navzdy a bude zaroven aj tvoj posledny/a.
To , ci zvladnem ten vztah a kedy si najdem to dievca a podobne , to nebude problem pretoze ja som krestan a zoberiem si krestanku ktora tiez nemala chalana predomnou ( mam na to vieru ) Skor ide o to aky mate pohlad na moju pritomnu situaciu
V pohode, su ludia ktori maju v pazi a aj ked v tom nevidia perspektivu tak idu do 5 mesacneho vztahu a su taki, ktori po povazuju za plytvanie energiou
je to tvoja vec ale ja sa priklanam k @8 a hlavne si fakt myslim, ze nech su ti ludia akokolvek zalubeni, skor ci neskor (asi neskor) ich zacne stvat, ze spali len s jednym clovekom a budu chciet skusit este aspon niekoho ineho. neviem preco, asi pre zaujimavost, ale fakt to tak asi chodi.
poznam par takych dievcat, ktore proste mali prveho chalana, boli s nim dlho a po case nastal nejaky problem, kriza.. a same priznali, ze ak by to nebol ich prvy, dost mozno by sa to dalo vyriesit a zostat spolu, ale v tej situacii nemali az take usilie, lebo sa proste zacnu drat na povrch take myslienky ake som spominala hore.. takze tak no.
podla mňa to je celkom hlúposť. ani nie kvôli sexu ako písala v @16 ale skôr: super, nájdeš si ideálne dievča čo budeš chcieť za ženu a čo potom? budeš úplne neskúsený (v citovej stránke) nebudeš vedieť ako riešiť niektoré problémy atď.
Aj keď môj názor na toto je ten, že k tomu aby si s niekym chcel zostať celý život sa treba prepracovať. Najprv sa zalúbiť, zistiť že vám to funguje a tak. A nie sa rozhodnúť, že ju chceš za ženu a potom ešte len s ňou začať niečo
@16 to pekne povedala. a teda nelen kvoli sexu. a aj vzťahom sa treba učiť, nechceš predsa pokaziť ten, ktorý pre teba bude už veľmi dôležitý len preto, že nemáš žiadne skúsenosti.
@dumbledore nepovedal som že viem ako dlho mu bude trvať, povedal som ako to je vo všeobecnosti, a píšem mu to ako upozornenie, pochybujem že tým jeho názor zmením, ale keby som zmenil tak by to bolo super, lebo by bolo pre neho omnoho menej bolestivé si ten názor zmeniť takto, než potom praktickou skúsenosťou.
@dumbledore
"niekomu to proste vyjde"
hej, a tie páriky si tak dobre pamätáš a hneď vybavíš práve preto že sú ojedinelé, a o tom je výraz "veľmi malá pravdepodobnosť", že také prípady nastávajú, ale sú zriedkavé, chápeme?
podla mna je zbytocne planovat tieto veci dopredu.
ked sa zamilujes, uvidis ako sa to bude vyvijat a podla toho sa budes moct zariadit. nie je vylucene, ze zostanes so svojim prvym dievcatom ale mozno ich bude viac.
@levri29 ..ja mam 20 som sam a som spokojny.. nevadi ze nemam babu.. mam skolu a myslim si zeby ma baba rozptylovala... ja som si povedal najskorej skola potom zena.. vies ked uz baba v mojom veku.. tak to aby sa potom mozno aj rodinka planovala okolo 25 (teda je to moj nazor) ale ako vravim... vystudovat... zabezpečiť seba a potom nieco hladat a robit.. moj stryko sa zenil v 37 a je spokojny sice deti nema ale nevadi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
39 komentov
Ale tak, mne je tvoj pohľad na toto celkom sympatický...
neries to, nie je dolezite to, co si myslia ostatni, ale co si myslis ty sam. mas nazor, zachovaj si ho a neries okolie.
Problém je v tom, že ak sa neoťukáš kým si mladý a krásny tak máš problém keď si starý a dá sa na Teba pozerať.. jednoducho nevychytáš veci, o ktorých by si ináč už vedel ....a to žieňa bude musieť mať pevné nervy aby to s Tebou pretrpelo (tú fázu! ... skúsenosti sú dôležitá vec ako hovorí kolegyňa vyššie..ale good luck ...
poznam par takych dievcat, ktore proste mali prveho chalana, boli s nim dlho a po case nastal nejaky problem, kriza.. a same priznali, ze ak by to nebol ich prvy, dost mozno by sa to dalo vyriesit a zostat spolu, ale v tej situacii nemali az take usilie, lebo sa proste zacnu drat na povrch take myslienky ake som spominala hore.. takze tak no.
Aj keď môj názor na toto je ten, že k tomu aby si s niekym chcel zostať celý život sa treba prepracovať. Najprv sa zalúbiť, zistiť že vám to funguje a tak. A nie sa rozhodnúť, že ju chceš za ženu a potom ešte len s ňou začať niečo
"niekomu to proste vyjde"
hej, a tie páriky si tak dobre pamätáš a hneď vybavíš práve preto že sú ojedinelé, a o tom je výraz "veľmi malá pravdepodobnosť", že také prípady nastávajú, ale sú zriedkavé, chápeme?
ked sa zamilujes, uvidis ako sa to bude vyvijat a podla toho sa budes moct zariadit. nie je vylucene, ze zostanes so svojim prvym dievcatom ale mozno ich bude viac.