Tuším v 15-tich.. Spoznali sme sa tu na birdzi ... Neviem či sa to dá nazvať rande, to sme oficiálne asi nemali, proste sa to vyvíjalo postupne, ale pamätám si kedy sme sa prvýkrát začali držať za ruky a tak..bolo to na jednej farme kam ma zobral, v lete, v prírode, pri koňoch, krásne proste .. Presne si pamätám aj v ktorý deň bola prvá pusa ... A bola to najkrajšia láska..odvtedy som nejaké vzťahy už mala, ale žiadny už nebol taký ani lepší..
@pijemzelenycaj boze to je krasne vzdy ma potesi ked vidim, ze niekomu toto vyslo
moja prva laska bola uplne strasne super, dost zvlastna ale tak ja nemozem mat nic normalne, dost ma mrzi ze to skoncilo...ale kamarati sme stale
a prve rande prebiehalo asi tak, ze bol u nas 3 dni
ja to mám ako @10
spoznali sme sa v 14tich pred nástupom na SŠ, v 16tich sme spolu začali chodiť a zachvíľu budeme mať obaja 21.. celkovo sme spolu 4 roky 4 mesiace a 3 dni
Spoznali sme sa, keď som sa v dvanástich prisťahovala.. Začali sme spolu chodiť, keď som mala 14... A dnes mám 20 a prvá vec, ktorú každé ráno vidím, je jeho ksicht
Tie prvé stretnutia boli fakt zvláštne, ale prvé rande odkedy sme boli spolu bolo nad mestom na lúke, západ slnka, hviezdičky a taak. Vtedy som vôbec nebola nejak zamilovaná, ale postupne sme si vybudovali lásku. Mala som 16 vtedy a vydržalo to vyše roka
Moja prvá láska sa odohrala nedávno. Chodili sme spolu tri mesiace. Na prvom rande bolo super. Klasika... boli sme von, sedeli sme pri vode, bozkávali sme sa... ach joj. Rozchod nebol práve najšťastnejší.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
moja prva laska bola uplne strasne super, dost zvlastna ale tak ja nemozem mat nic normalne, dost ma mrzi ze to skoncilo...ale kamarati sme stale
a prve rande prebiehalo asi tak, ze bol u nas 3 dni
spoznali sme sa v 14tich pred nástupom na SŠ, v 16tich sme spolu začali chodiť a zachvíľu budeme mať obaja 21.. celkovo sme spolu 4 roky 4 mesiace a 3 dni
-Nikdy