smotana a este ako vravi @1 a urcite sa aj daco ine najde ale nenapada ma teraz ja som mala v lete daky aloe vera gel ale neviem presne co to bolo ale bolo to dobre
@nicoolka koľko ľudí, toľko chutí, čo ti na to poviem. Nepýtala som sa na to, kto má solárko rád alebo nie, ale na to čo pomáha na spálenú pokožku. Trebárs aj po normálnom opaľovaní.
haha , mne sa toto stalo, komplet celá som sa spállila v solárku minuly rok ááu ale to bolo nepríjemné ako kôň teda ... ja som si to každu chvilu potierala kremom po opalovani to bolo peklo ... a len čakat ...
@darkkizz fúú to už neviem, ale dllho som sa zotavovala z toho trapasu najprv som pomaly začinala chytat už normalnu farbu a ta spalena sa mi šupala ,fuj a ja som preto nemohla sa mi zda aj zo 2 týždne nosit kratke , na kupalisko som nechodila, to sa mi v lete stalo hlavne si to kremuj
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
18 komentov
panthenol.. vždy ma zachraňuje na letných dovolenkách.
Nechala som sa uniesť predstavou, aké môže taká spálená pokožka následky. Prepáč.
A kedy ťa to prešlo?