prva pusa - na diskoteke, ja pripita, on este viac a ani neviem ako sa volal. a ako pise hopelight - aj trapne aj smiesne to bolo ale bol mily v podstate...no od vtedy som ho nevidela
normalne som sa jej spytal ze ci by sme sa nemohli bozkavat a ona ze dobre pod do vchodu a tak som ju 2xpobozkal a ked som odisiel tak mi prisla od nej sms ze prepac neuraz sa ale nevies sa bozkavat ...
Pisal sa rok 1997, skolka,druhy rocnik a v nom ona. Nase pohlady sa minali uz od zaciatku. Bol chladny letny vecer a ona sa ku mne tlacila. Potom mi precitala uryvok z rozpravky Krtko a nohavicky a ja som zmakol. Prisunula sa na lavicke ku mne a naklonila sa na mna a v tom to prislo. Bolo to take nestupane a odvazne, vsetci sa na nas pozerali, no ona mi tam ten jazyk vrazila ze nebola cesta spat. Prisla ucitelka a nechapavo ostala pozerat, urcite zavidela, no neodvazila sa to povedat. Baba sa odo mna odtiahla a v tom to bolo, moja prva pusa v zivote.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
ale terajšiu prvú si pamätám veľmi dobre
Ale bolo to s chalanom , ktorého som poznala ! A mala rada .. a bolo to pekné náhodou .. aj keď to miesto :/ ale pekné to bolo