tuším 17900 (ešte Sk) a kúpil som si z toho prvý poriadny notebook, šiel som do Bystrice za priateľkou a väčšina zvyšku asi padla na oslavu toho že som ju dostal
113 libier, ubytovanie, jedlo, cestovanie a btw. ostalo mi 80 škótských libier...na Slovensku mi ich nie je ochotný zameniť nikto .. tak ak o niekom viete..
prvé väčšie peniaze, kt. som mala neboli z práce ale zo šk. práce, presnejšie tisícka (€), začo osm si kúpila mobil za 200 a ostatné nenávratne požičala rodičom, a pak z práce v lete, asi 300€ a skončili podobne u rodičoch zväčša
to som pracovala u otca ked sa dostal do nemocnice, cize to boli peniaze pre rodinu/domacnost a zaplatila som si autoskolu. nebola to tak celkom moja vyplata, ale bolo super, ze zarabam a vyjednavam miestami lepsie ako zvykol moj otec.
prvá výplata v rámci brigády bola ešte v korunách mojich milovaných slovenských, bolo to možno nejakých 800sk... šetrila som si ich a priebežne som si kupovala čo mi bolo treba + som si platila všetko do školy, vrátane lyžiarskeho výcviku. a prvá výplata v normálnej robote bola necelých 500 eur a tá putovala väčšinou na potraviny, do domácnosti, na oblečenie.. rôzne.
mala som asi 15 a bola som moderovať, normálne mi dali podpísať zmluvu a za 3 hodiny som mala dostať 15€, nakoniec som dostala 12€ lebo naše dane a hrozne som nadávala vtedy
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
...boli to vcelku malé výplaty a bol to naozaj drahý prehrávač...
nikdy som nešla robiť len preto, lebo som si chcela kúpiť nejakú konkrétnu vec
mam taky pocit, ze tu uplne prvu som si nakoniec celu odlozila.