17.11.2011 ale to bolo len také.. čo ja viem oničom
ináč také skutočné, že originál že bozkávanie na Silvestra, bol opitý, trochu aj ja.. nemalo sa to stať teraz na seba ani nepozrieme aj keď je vedľa v triede
jedna oslava či čo to bolo ... u kamaráta doma samozrejme po vplyvom omamných látok ...vôbec neviem ako sme sa vzájomne ocitli v náručí ale chvalabohu od vtedy som ho už nevidela ....asi to bol aj pre neho ťaaaaaažky večer ...
chalan si nemohol vybrat horsiu chvilu (ked vam zomrie blizky pribuzny akosi na to nemate naladu co mu asi nedoslo) a ja som sa mu aj tak uhla pffffff 14 som mala
mala som 15-16 ... v jednom nemenovanom rockovom bare pri krbe ... a hovorila som si: fuuuuuuj to toto je bozkavanie ??.... asi o tyzden sme sa rozisli ... nastastie prisiel dalsi a ten mi ukazal, ze bozkavanie moze byt aj velmi krasne ...
ja vlastne ani nwm s kym prvy krat a vlastne ani som sa moc krat nebozkaval v mojom jebnutom zivote , a ake to bolo no to tiez moc nevim lebo ako vzdy som bol najebany
ešte si aj dátum pamätám 13.1.2006 a to sa taká náhoda stala lebo z takej obyčajne pusy sa vykľula taká, no bola som z toho paf, lebo bolo to od chalana, ktorého som chcela a bolo to u nás v dedinke
velmi zaujimave a tiež vtipne ale prostredie pekné, sedeli sme na trávičke v Medickej mal som pocit, že sa mi snažil zhltnúť celú hlavu ale spomienka je to pekná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
o 20 minút zmizla z môjho života.
Bol som triezvy a mal som 14. To bol môj prvý bozk.
ináč také skutočné, že originál že bozkávanie na Silvestra, bol opitý, trochu aj ja.. nemalo sa to stať teraz na seba ani nepozrieme aj keď je vedľa v triede
s babou cca pred dvomi rokmi, bolo to vyprovokované, vôbec si na to nepamätám a nechválim sa tým
cize to bolo uplne priserne
ale mám na to dobré spomienky. S chlapcom sme doteraz kamaráti
Fucking awkward & nič moc.
A ten človek je teraz že fakt pekný a, a, a... ale sprostý ako poleno