Dneska som bol prvýkrát čiže 17.9 na výške. Nepočítam zápisy ešte pred letom Chodím na Fakultu elektrotechniky do Blawy a prvý môj študentský deň bol tak povediac riadne na hovno Niekto tam stale prezentoval kraviny a vysvetloval nezrozumitelne. E
Tak dievčensky mi prišiel ten nick, hmm A niečo sa mi pravdepodobne v prehliadači posralo, lebo už mi nezobrazuje tie popisy keď zájdem myšou na nick, klikať sa mi nechce, tak akosi hádam ...
môj dojem bol taký, že ma šlo rozhodiť zo všetkého, ničomu som nechápala...potom som to aj vzdala, márna snaha, až časom si človek zvykne na to, že je odkázaný sám na vysokej škole
heh, co tam po prvom dni, prezite tam par rokov a potom budete z toho vypluty, ja som mal z tej FEI budovy niekedy normalne ze lepky, az ma hruza chytala, ked som to videl ale da sa zvyknut, aj ked mne to trvalo dlhsie...
ja som uz 4tak a teda z vlastnej skusenosti--ked sa v tom naucite chodit a zabehnete sa,bude to uplna pohoda..ked si spomeniem na strednu,fakt by sa mi teraz nechcelo vstavat kazde rano na osmu a byt tam sedem ci kolko hodin kazdy den
no jo,nic nemoze byt uplne idealne samozrejme,vsade sa najdu dake drobnosti ..vstavas kazdy den?.ja mam tento semester tusim jednu prednasku 7:20,ale nechystam sa tam chodit zatial,uvidime ako sa situacia vyvinie
Hehhe vidim, že jakosyk fascinovala aj vas ta vyska Heheee ale dneska to už bolo pre mňa v poho Sa aj tesim na pondelí
Jooo a ta FEI je pri STV na kopci. Ten komplex budov. Ale dalej od sl. televizie A hejjj prezentovali tam samé kraviny Nejaký elam, a co ja vím co secko sa mi aspon dobre spalo he hee
ze pohodka do decembraa??...mm,dali nam kilometrovy zoznam knih,z ktorych su v trnave asi 2 kusky.,ktore tam uz samozrejme nie suu a teda tearz neviem,ci nekam do blavy do kniznice??uplne ze ma tam neco sere.ale tak spoluzaci su fajni
nhoo po tých pár mesiacov musím zhodnotiť svoj zdementený stav čo so mnou spravila FEI učenie mi vymýva mozog a nastávajú závratné zmeny v psychickom a mentálnom správaní to sem si teda vybral ale zato ten život vysokoškolský je supeeeeeerrrrrr
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
Tak dievčensky mi prišiel ten nick, hmm A niečo sa mi pravdepodobne v prehliadači posralo, lebo už mi nezobrazuje tie popisy keď zájdem myšou na nick, klikať sa mi nechce, tak akosi hádam ...
Kemy: sorry ;-D
môj dojem bol taký, že ma šlo rozhodiť zo všetkého, ničomu som nechápala...potom som to aj vzdala, márna snaha, až časom si človek zvykne na to, že je odkázaný sám na vysokej škole
"ja tam už viac nejdem"
@19 tak to teda hej a este ked sa pozrem ake leharo ma to caka az do decembra pohodaaaaaa
to je najsprostejšie, keď je otázka, ktorej nerozumieš a keď sa na ňu spýtaš, tak sa na teba vy..totok a že napíš, čo chceš.
napíšeš navyše, je zle.
napíšeš menej, je zle.
ale ani za toho nevieš, čo vlastne ona chce. a potom, že prechádza mizivé percento ľudí.
Jooo a ta FEI je pri STV na kopci. Ten komplex budov. Ale dalej od sl. televizie A hejjj prezentovali tam samé kraviny Nejaký elam, a co ja vím co secko sa mi aspon dobre spalo he hee
A ďakujem za pobabštenie nicku