Ked niekde na diske alebo v bare vidite peknu babu mate nejaky overeny sposom ako uputat jej pozornost? Alebo ako zacnete rozhovor a vy baby co neznasate na chalanoch ktory sa snazia o uputanie vasej pozornosti. Co vas hned od rozhovoru odradi alebo naopa
co ja viem daka zvlastna skratka ani som nevedel ze to je zle pokial si to nenapisal a ani som sa nad tym nikdy nezamyslel neviem proste to tak kazdy ma niekde zakorenene
tak raz som sedela za stolom a čakala na kamošov.. a prišiel taký hnusný slizký nechutný chlap.. a začal
"hmm, prečo taká kočka sedí sama?"
takže nebuď slizký..
Potom ma aj raz vystrašil jeden strááášne veľký a nabúchaný chlapík-takže pokiaľ nechceš tú babu vystrašiť-tak nebuď veľký a nabúchaný.. lebo to s tebou pôjde skôr lebo sa bude báť, a nie že bude chcieť
každopádne ja osobne by som asi moc nechcela niekoho zbaliť na diskotéke
neznasam ked si chalan o sebe vela mysli... napr. pod ta povozim na motorke (tonom = aha jaku mam uzasnu motorku) alebo ked ma prvykrat vidi a hned zacne ze ma lubi tak to je sila vtedy a nikto nema na 13/14 rocne deti, ktore chodia v "partiach" a ideme okolo s kamoskami a jeden na druheho ukazuju "on ta chce"
prides ku nej a povies: "Ahoj, mama mi zakazala rozpravat sa s cudzimi ludmi...ale ja by som sa s tebou rad porozpraval, tak sa podme zoznamit, nejdes na poharik?" DDDDDD
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
17 komentov
gergej-arana,arana-gergej..
TO čo je za slovo?? _/
"hmm, prečo taká kočka sedí sama?"
takže nebuď slizký..
Potom ma aj raz vystrašil jeden strááášne veľký a nabúchaný chlapík-takže pokiaľ nechceš tú babu vystrašiť-tak nebuď veľký a nabúchaný.. lebo to s tebou pôjde skôr lebo sa bude báť, a nie že bude chcieť
každopádne ja osobne by som asi moc nechcela niekoho zbaliť na diskotéke