,, Mohla som to mať už za sebou... ,, - to mi vyznelo akokeby to bola nejaká vada alebo nejaká nechcená povinnosť - uff mohla som to už mať zasebou ale niečo mi do toho vošlo
@mima01 ty mas casu a casu ja ked som mala 14 tiez som to mohla mat za sebou ale je to po prve protizakonne a po druhe je to strrasne skoro...este ze som to nespravila strasne by som to lutovala
este nebolo, aj ked bolo viac prilezitósti, ale cakam na "tu pravu", aj ked pochybujem, ze taka existuje, ale moja priatelka nou podla mna je, tak uvidime... :p
@mima01 jj z toho vies..niektori ludia maju svoj prvy sex v 18(ako moja mama) alebo este starsi ..tak mi to pride zaroven komicke a pritom sa "troska" divim nad tvojim priatelom ..mas 14 si este pod zakonom ..
@mima01 ach ..je mi vazne na pousmiatie ked vidim jak sa zmenila doba (v zlom slova zmysle) ked si uz v 15 pripadas byt ako pripravena zena..no preco nie ale tak si v 15 si malokto pripada ja vtedy este nebol
@mima01 jj vymienanie nazorov,nazvime to tak jj pri konci 16 a nelutujem,ze som to spravil az s rozumnou osobou a nie s ziadnou mestskou prechlastanou handrou ale keby uz niekto trtkal pre mna za mna aj v 11 (moj znamy kamrat,cigan hej) tak nech ale chvalit by sa tym clovek moc nemal..radsej nech mlci
@samaroo1 lebo ked si o rok starsia uz nie je strasne skoro vsak? mimochodom trestnopravna zodpovednost je neviem ktorym debilom uz posunuta na 14 rokov...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
52 komentov
k teme: v 16
ak by som mohol tak to mam v 14 zasebou
@frez takze tak vsak musel si pochopit co chcem povedat :p ..takze pohoda,nic sa nestalo